Follow us

O Στάθης Μουρατίδης έγινε 18 ετών | Οι γλυκές ευχές της Νόνης Δούνια για τα γενέθλιά του και η σπάνια φωτογραφία από τα βρεφικά του χρόνια

"18 χρόνια πριν τέτοια μέρα θα άλλαζε η ζωή μου για πάντα. Ήταν η ημέρα που έμαθα τι σημαίνει αγάπη άνευ όρων!"

MissBloom TEAM
Νόνη Δούνια ndp

Τα δεκαοκτώ του χρόνια γιορτάζει σήμερα ο γιος της Νόνης Δούνια, Στάθης Μουρατίδης. Ο μονάκριβος γιος της πολιτικού δέχεται από νωρίς το πρωί ευχές, γεμάτες αγάπη, ενώ η μητέρα του δημοσίευσε στα social media ένα συγκινητικό post με αφορμή την ημέρα αυτή.

Νόνη Δούνια | Τα πανέμορφα παιδιά της μεγάλωσαν και της μοιάζουν εκπληκτικά - Δείτε τη φωτογραφία

Ειδικότερα, η Νόνη Δούνια ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία σπάνια φωτογραφία από τα βρεφικά χρόνια του γιου της λέγοντας χαρακτηριστικά πως όταν γεννήθηκε ο Στάθης, άλλαξε η ζωή της για πάντα. Η ίδια έγραψε συγκινητικά λόγια ενώ ευχήθηκε στον μονάκριβό της να έχει μία ζωή αυθεντική, γεμάτη αγάπη και συναίσθημα.

"18 χρόνια πριν τέτοια μέρα θα άλλαζε η ζωή μου για πάντα. Ήταν η ημέρα που έμαθα τι σημαίνει αγάπη άνευ όρων! Που απέκτησα σκοπό, αλλά και απόλυτες προτεραιότητες, τις οποίες πια κανείς και τίποτα δεν θα μπορούσε να διαταράξει. Όλα τα ανούσια θα με προσπερνούσαν από εκείνη την ημέρα, μια για πάντα.
Μπορεί να μην σε κρατάω στην αγκαλιά μου με τον ίδιο τρόπο, όπως όταν ήσουν μικρός, αλλά λίγη σημασία έχει αυτό, αφού σε κρατάω στην καρδιά μου τόσο δυνατά… Μου έχεις δώσει και μου δίνεις συνέχεια πολλούς λόγους για να είμαι υπερήφανη για τον άντρα που βλέπω σήμερα μπροστά μου και που έχω τη χαρά να λέω ότι είναι γιος μας.
Ένα νέο κεφάλαιο της ζωής σου αρχίζει από σήμερα, που επισήμως ενηλικιώνεσαι. Εύχομαι να απολαύσεις κάθε στιγμή του στο 100 %! Ζήσε τα όλα με φουλ συναίσθημα, τα κάτω και τα πάνω, γιατί ακριβώς αυτό είναι ζωή! Μείνε αυθεντικός, συνεπής στον εαυτό σου και στα θέλω σου. Σίγουρα, πολλοί θα σε κριτικάρουν και θα σου λένε πως πρέπει να είσαι και τι να κάνεις... Μην πέσεις στην παγίδα! Μείνε ΕΣΥ.
Έχεις μεγαλώσει με απέραντη αγάπη και, το ξέρω, ότι θα την δώσεις, με τη σειρά σου, απλόχερα ❤️Να τα εκατοστήσεις γιε μας!"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ