Follow us

Τι πραγματικά συνέβη στις αδερφές Olsen;

Η ιστορία της απόσυρσής τους από τη mainstream δημοσιότητα.

MissBloom TEAM
Olsen Splash News / Ideal Image

Mary-Kate και Ashley. Αλλιώς, οι δίδυμες Olsen. Τα ξανθά κορίτσια με την αγγελική εμφάνιση και το cult following που μεγάλωσαν στα πλατό και έζησαν πολλές ζωές σε δύο πριν καν ενηλικιωθούν. Πριν από μία δεκαετία, τράβηξαν μία κόκκινη γραμμή στη δημοσιότητα και αποφάσισαν να εστιάσουν στο fashion brand τους, The Row. Επιτυχημένα μεν, behind the scenes δε. Παράλληλα, η μικρότερη αδερφή τους, η Elizabeth Olsen, άρχισε να βλέπει τη δική της καριέρα στην υποκριτική σε συνεχή άνοδο. Αλήθεια, όμως, πήγε κάτι λάθος με τις δυο τους;

Δίδυμες υπό τον Αστερισμό των Διδύμων

Οι δύο δίδυμες αδερφές με τις νορβηγικές ρίζες γεννήθηκαν στις 13 Ιουνίου του 1986, στην Καλιφόρνια, με διαφορά μόλις δύο λεπτών η μία από την άλλη. Σε αντίθεση με αυτό που πιστεύει ο περισσότερο κόσμος είναι διζυγωτικές. Κοινώς, δεν είναι ίδιες. Πάντως, κάτι που για κάποιον λόγο συμβαίνει συχνά, είναι δίδυμες που γεννήθηκαν υπό τον αστερισμό των Διδύμων.

Φώτα, κάμερα, πάνες

Η καριέρα τους ξεκίνησε λίγους μήνες μετά τη γέννησή τους -με τη μητέρα τους να βρίσκεται πίσω από την "ώθηση" της καριέρας τους- παίζοντας εναλλάξ τον ρόλο της Michelle Tanner στην τηλεοπτική σειρά Full House. Από τα έξι τους χρόνια και μέχρι την εφηβεία τους είχαν γίνει stars πρώτης κλάσεως, πρωταγωνιστώντας πάντα μαζί σε τηλεοπτικές σειρές και ταινίες.

Η απόλυτη κυριαρχία στην teen αγορά

Καθόλη τη διάρκεια της δεκαετίας του 1990 και έως τις αρχές εκείνης του 2000 υπήρξαν οι απόλυτες celebrity πρωταγωνίστριες για τα παιδιά και τους εφήβους της εποχής. Διέθεταν το δικό τους πανίσχυρο fan club μέσω του οποίου οι θαυμαστές και οι θαυμάστριές τους αποκτούσαν merchandising και συλλεκτικά αντικείμενα με θέμα τις ίδιες. Από αυτοκόλλητα και κούκλες μέχρι ρούχα και καλλυντικά.

Δείτε περισσότερα στο esquire.com.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ