Follow us

Η Τζένη Μελιτά κάνει πρόβες νυφικού | Η φωτογραφία που δημοσίευσε μέσα από το ατελιέ και το απίστευτα μακρύ πέπλο που επέλεξε να δοκιμάσει

Σε λίγο καιρό από τώρα, η γνωστή παρουσιάστρια θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας έχοντας στο πλευρό της τον αγαπημένο της, Σπύρο Μαργαρίτη.

MissBloom TEAM
Τζένη Μελιτά Instagram

Σε λίγο καιρό από τώρα, η Τζένη Μελιτά θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας έχοντας στο πλευρό της τον αγαπημένο της σύντροφο, Σπύρο Μαργαρίτη. Οι προετοιμασίες για τη μέρα αυτή έχουν ήδη ξεκινήσει ενώ η παρουσιάστρια κάνει ασταμάτητα πρόβες νυφικού.

"Τζένη in Κατεχάκη" | Η Τζένη Μελιτά φόρεσε το ίδιο φόρεμα με την Emily Cooper της σειράς Εmily in Paris

Ειδικότερα, χθες το απόγευμα, η Τζένη Μελιτά έκανε ακόμα μία πρόβα νυφικού την οποία μάλιστα μοιράστηκε με τους followers της. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία από την πίσω όψη του νυφικού, αφήνοντάς μας έτσι να ρίξουμε μία κλεφτή ματιά στο απίστευτα μακρύ και κλασικό πέπλο που επέλεξε να δοκιμάσει.

Η Τζένη Μελιτά δείχνει να ανυπομονεί πολύ για αυτή την ημέρα ενώ αξίζει να σημειωθεί πως με τον σύντροφό της, Σπύρο Μαργαρίτη, είναι μαζί τα τελευταία εννέα χρόνια.

Η Τζένη Μελιτά ξεκίνησε τις πρόβες νυφικού και τις προετοιμασίες για τον γάμο της

Η Τζένη Μελιτά κάνει πρόβες νυφικού | Η φωτογραφία που δημοσίευσε μέσα από το ατελιέ και το απίστευτα μακρύ πέπλο που επέλεξε να δοκιμάσει

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ