Follow us

Tom Hanks | O χρυσός κανόνας του για καλύτερη ζωή

Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, σε αυτόν οφείλει κάθε επιτυχία του.

Tom Hanks Splash

Ο Tom Hanks είναι από τους πιο επιτυχημένους ηθοποιούς στο Χόλιγουντ, όχι τυχαία. Τη στιγμή που κάποιοι, όσο κι αν προσπαθούν, τίποτα δεν τους πάει όπως θα ήθελαν, άλλοι ξεκίνησαν από το μηδέν με σχεδόν τίποτα, και με το σταυρό στο χέρι απέκτησαν όλη την επιτυχία του κόσμου. Στη δεύτερη κατηγορία ανήκει ο 66χρονος ηθοποιός.

Προτού γίνει διάσημος, έπρεπε να επιβιώσει και να συντηρήσει την οικογένειά του με 45 δολάρια το μήνα. Δεδομένου ότι ήταν αδύνατο να τα βγάλει πέρα με αυτά τα χρήματα, έπρεπε να δανειστεί από φίλους και παραγωγούς για να τα βγάλει πέρα. Σήμερα, είναι ένας από τους πιο αγαπητούς, σεβαστούς και επιτυχημένους ηθοποιούς στον κόσμο και κάτοχος δύο όσκαρ καλύτερου ηθοποιού. Κυρίως όμως, αποτελεί το απόλυτο παράδειγμα ότι με επιμονή, προσπάθεια και γνώση, αυτό που μετράει εν τέλει για όλους είναι παίρνουμε τις σωστές αποφάσεις.

Ο χρυσός κανόνας

Κατά τη διάρκεια εκείνης της δύσκολης περιόδου - και αργότερα στα χρόνια της επιτυχημένης καριέρας του - ο Hanks έμαθε μία λέξη που είναι πολύ δύσκολο να προφερθεί, αλλά η έκφρασή της την κατάλληλη στιγμή ήταν σωτήρια. Ο λόγος για τη λέξη "όχι".

Δείτε περισσότερα στο esquire.com.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ