Follow us

Δωροθέα και Γαία Μερκούρη | Μαμά και κόρη φοράνε τις πιτζάμες τους και μαγειρεύουν στο πιο χαριτωμένο βίντεο που θα δεις σήμερα

Το γλυκό βίντεο που μοιράστηκε στα social media η 19χρονη κοπέλα.

MissBloom TEAM
Δωροθέα και Γαία Μερκούρη Instagram

Η Γαία Μερκούρη διατηρεί ένα ιδιαίτερα ενεργό προφίλ στα social media και ειδικά στην πλατφόρμα του Tik Tok. H 19χρονη κόρη της Δωροθέας Μερκούρη αναρτά συνεχώς περιεχόμενο αναφορικά με την καθημερινότητά της ενώ πριν από λίγες μέρες, δημοσίευσε ένα υπέροχο βίντεο μαζί με τη μητέρα της.

Γαία Μερκούρη | Το υπέροχο φωτογραφικό άλμπουμ από τις διακοπές της στην Άνδρο με τον Άγγελο Λάτσιο και το εκπληκτικά γραμμωμένο σώμα της

Συγκεκριμένα, η Γαία Μερκούρη ανήρτησε ένα βίντεο στο οποίο μαγειρεύει μαζί με τη μητέρα της περνώντας ποιοτικό χρόνο. Οι δυο τους, στο εν λόγω βίντεο φοράνε τις πιτζάμες τους και φτιάχνουν μία από τις special συνταγές της Δωροθεάς Μερκούρη που δεν είναι άλλη από ζυμαρικά με λεμόνι και πιπέρι. Η 19χρονη ακούγεται να λέει στο βίντεο πως δεν ξέρει να μαγειρεύει ωστόσο δεν ισχύει το ίδιο και για τη μητέρα της η οποία -με ρίζες από την Ιταλία- φαίνεται πως τα πηγαίνει υπέροχα με τη μαγειρική και πιο συγκεκριμένα, με τα ζυμαρικά.

Χαριτωμένες, όμορφες και αγαπημένες, μαμά και κόρη μοιράστηκαν με τους followers της 19χρονης μία όμορφη και γλυκιά στιγμή της καθημερινότητάς τους, μαζεύοντας έτσι πολλές προβολές και likes.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ