Follow us

Η Δανάη Λιβιεράτου φοράει ένα άκρως καλοκαιρινό, πουά φόρεμα και χορεύει ξέφρενα στη Γαλλία | Το υπέροχο φωτογραφικό άλμπουμ από τις διακοπές της

Τις τελευταίες μέρες η 21χρονη βρίσκεται στη Γαλλία μαζί με τον αγαπημένο της, Pablo Miller.

MissBloom TEAM
Δανάη Λιβιεράτου Instagram

Στη Γαλλία βρίσκεται τον τελευταίο καιρό η Δανάη Λιβιεράτου, κάνοντας διακοπές μαζί με τον αγαπημένο της, Pablo Miller. Η 21χρονη αναρτά στα social media πολλά στιγμιότυπα από τις ημέρες της εκεί ενώ σε όλα, δείχνει να περνά υπέροχα.

Η Δανάη Λιβιεράτου και ο πανέμορφος σύντροφός της, Pablo Miller, είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ και αυτή η φωτογραφία είναι η απόδειξη

Πιο συγκεκριμένα, πριν από λίγες μέρες, η Δανάη Λιβιεράτου ανήρτησε ένα dump φωτογραφιών στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μέσα από το οποίο μοιράστηκε με τους followers της κάποιες από τις αγαπημένες της στιγμές στη Γαλλία. Φορώντας υπέροχα καλοκαιρινά φορέματα, με διάθεση στα ύψη και ερωτευμένη όσο ποτέ, η μεγάλη κόρη του Λάμπη Λιβιεράτου και της Εύης Αδάμ μοιάζει να είναι στα καλύτερά της.

Όμορφη, δροσερή και ευτυχισμένη, η Δανάη Λιβιεράτου απολαμβάνει κάθε ώρα και στιγμή της ημέρας της, έχοντας πάντοτε στο πλευρό της καλούς φίλους αλλά και τον σύντροφό της, Pablo Miller.

Η Δανάη Λιβιεράτου με κατακόκκινο, σέξι φόρεμα δια χειρός Celia Kritharioti, στο πλευρό του συντρόφου της

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ