Follow us

Νατάσσα Μποφίλιου | "Δε βγάζω διαγγέλματα, αυτά που λέω δεν τα θεωρώ θέσφατα. Έχω τη γνώμη μου, το ότι κάποιοι άνθρωποι δε θέλουν να τη δεχτούν είναι δικό τους πρόβλημα"

Όλα όσα είπε η Νατάσσα Μποφίλιου στον Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Τζένη Μελιτά.

MissBloom TEAM
Νατάσσα Μποφίλιου Instagram

Συνέντευξη στην εκπομπή "Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν" παραχώρησε χθες το μεσημέρι η Νατάσσα Μποφίλιου. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε στον Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Τζένη Μελιτά για πολλά πράγματα ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην κουλτούρα του "cancel".

Νατάσσα Μποφίλιου | "Έχουμε μάθει μέσα στην πατριαρχία ότι η γυναίκα πρέπει να είναι ήσυχη, χαμογελαστή, μας ξενίζει μία γυναίκα αγωνίστρια"

Πιο συγκεκριμένα, η Νατάσσα Μποφίλιου σημείωσε πως δεν έχει υποστεί κανενός είδους cancel αφού από την πρώτη κιόλας στιγμή, ήταν ειλικρινής με το κοινό της. Η ίδια τόνισε επίσης πως ένας καλλιτέχνης έχει δικαίωμα να είναι άνθρωπος υπογραμμίζοντας πως όποιος δεν το δέχεται, δεν την ενδιαφέρει.

Στη συνέχεια της συνέντευξης, η Νατάσσα Μποφίλιου είπε πως δε θα ήθελε ποτέ της να αρέσει σε όλους ενώ δήλωσε πως έχει τη δική της γνώμη και αν δεν αρέσει σε κάποιον, αυτό είναι δικό του πρόβλημα.

"Νομίζω ότι στη δική μου περίπτωση δεν έχω υποστεί κάποιου είδους "cancel" από κάποιους ανθρώπους που με άκουγαν ούτως ή άλλως και με πίστευαν από την αρχή. Δεν φοβάμαι το cancel γιατί από την πρώτη στιγμή που ασχολήθηκα με τη μουσική ήμουν ειλικρινής σε σχέση με αυτό που είμαι σαν άνθρωπος. Ήμουν ειλικρινής με το ότι με ενδιαφέρει πάρα πολύ το κοινωνικό και το πολιτικό κομμάτι της ζωής. Ήμουν ειλικρινής με το ότι στα τραγούδια εμπεριέχεται αυτό το κομμάτι. Ήθελα να έχω μία σχέση πραγματική με το κοινό, δεν σημαίνει ότι ο άλλος θα συνταχθεί μαζί μου αλλά θα μου επιτρέψει να υπάρχω και σαν προσωπικότητα πέρα από το να είμαι η Νατάσσα Μποφίλιου που ανοίγει το στόμα της και τραγουδάει".

"Δεν το λέω εριστικά, δεν με ενδιαφέρει ένας άνθρωπος ο οποίος δεν μπορεί να δεχτεί ότι ένας καλλιτέχνης έχει δικαίωμα να είναι ο εαυτός του. Το ακούω το σχόλιο, δεν με ενδιαφέρει".

"Δεν θα ήθελα να είμαι μία καλλιτέχνης που αρέσει σε όλους. σημαίνει ότι θα ήμουν μία καλλιτέχνης χωρίς καμία γωνία. Δεν ντρέπομαι για τις γωνίες μου, οι άνθρωποι έχουν γωνίες, πράγματα που μπορεί κάποιος να αισθανθεί ότι δεν μπορεί να κουμπώσει. Πολλές φορές μου έχουν πει "μην το πεις αυτό". Το σκέφτομαι φυσικά εάν είναι ένας άνθρωπος που εμπιστεύομαι. Δεν βγάζω διαγγέλματα, αυτά που λέω δεν τα θεωρώ θέσφατα. Έχω τη γνώμη μου, το ότι κάποιοι άνθρωποι δεν θέλουν να δεχτούν αυτήν τη γνώμη, είναι δικό τους πρόβλημα".

Δες εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ