Follow us

Robbie Williams | Εγκαινιάζει το Rockwave 2023 και όλοι περιμένουν ένα ποπ υπερθέαμα

Ο Βρετανός σταρ κάνει το Σάββατο 1/7 την έναρξη του φετινού Rockwave.

MissBloom TEAM
williams

Κάτι που ακούς συχνά φέτος στα πηγαδάκια που στήνονται με αφορμή την πληθώρα των καλοκαιρινών συναυλιών, είναι ότι όποιος πήγε να δει τον Robbie Williams τον Ιούνιο 2015 στο "Terra Vibe" της Μαλακάσας, θα ξαναπάει και τώρα (Σάββατο 1/7), στην έναρξη του Rockwave Festival 2023. Και ο λόγος είναι απλός, αλλά συνάμα και πολύ αντιπροσωπευτικός της πεμπτουσίας της ζωντανής μουσικής διασκέδασης: πέρασαν τόσο καλά 8 χρόνια πριν, τραγούδησαν με τέτοιο αξέχαστο πάθος το "Let Me Entertain You", το "Feel", το "Angels" και το "Me And My Monkey", ώστε επιθυμούν μια επανάληψη της εμπειρίας.

Για τους πολυάριθμους φίλους του, άλλωστε, ο Robbie Williams παραμένει "A Love Supreme" –όπως λένε συχνά χαριτολογώντας, αναφερόμενοι στη μεγάλη του σόλο επιτυχία από την αυγή του 21ου αιώνα (2000). Μπορεί να βρίσκεται πλέον στο κατώφλι των 50 ετών, μπορεί σε επίπεδο singles να μη θεωρείται και ο πλέον επίκαιρος καλλιτέχνης στη Βρετανία, όμως κάθε νέος του στούντιο δίσκος είναι γεγονός με νούμερο 1 δυναμική (μετράει 11 στα 12, μέχρι στιγμής), ενώ παραμένει και κορυφαίος performer σε ζωντανό επίπεδο: διατηρεί τη ζηλευτή φήμη ότι τα δίνει όλα πάνω στη σκηνή, ενώ κάθε του συναυλία αποτελεί κι ένα ποπ υπερθέαμα. Kάτι που το ελληνικό κοινό προσδοκά ότι θα επιβεβαιωθεί ξανά, στο ραντεβού της 1 Ιουλίου.

Ο Άγγλος καλλιτέχνης από το Stoke-on-Trent έφτασε λοιπόν πραγματικά μακριά, στα 28 χρόνια που κύλησαν από όταν εγκατέλειψε τους υπερεπιτυχημένους, κάποτε, Take That (1995), προκειμένου να ακολουθήσει μια προσωπική καριέρα. Οι περισσότεροι, μάλιστα, προέβλεπαν τότε πως θα χανόταν σχετικά γρήγορα, αφού στο εν λόγω boy band φαινόταν να παίζει ρόλο μάλλον δεύτερο δίπλα στις βασικές φιγούρες του ηγέτη Gary Barlow και του αγαπημένου των κοριτσιών Mark Owen. Αλλά ο Robbie Williams διέψευσε όλα τα προγνωστικά, ξεπερνώντας αισθητά τους παλιούς του συνοδοιπόρους: τόσο σε λάμψη και σε εμπορική επιτυχία, όσο και σε κριτική αποδοχή.

Διάβασε περισσότερα στο athinorama.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ