Follow us

Νόνη Δούνια | Η πανέμορφη κόρη της έγινε 17 ετών - Η υπέροχη φωτογραφία τους στα social media και οι δημόσιες ευχές

"Το να έχεις κόρη είναι ευλογία..."

MissBloom TEAM
Νόνη Δούνια Instagram

Τα γενέθλιά της έχει σήμερα η κόρη της Νόνης Δούνια, Ρία Μουρατίδη. H κόρη της πολιτικού και του Κυριάκου Μουρατίδη έκλεισε τα 17 της χρόνια ενώ η μητέρα της της ευχήθηκε και δημόσια, με το πιο γλυκό και τρυφερό Instagram post.

O Στάθης Μουρατίδης έγινε 18 ετών | Οι γλυκές ευχές της Νόνης Δούνια για τα γενέθλιά του και η σπάνια φωτογραφία από τα βρεφικά του χρόνια

Πιο αναλυτικά, η Νόνη Δούνια δημοσίευσε μία selfie με την κόρη της στα προσωπικά της social media λέγοντας δημόσια τις ευχές της, με τον πιο ωραίο μάλιστα τρόπο. Η ίδια τόνισε πως το να έχει κανείς κόρη είναι ευλογία ενώ αν μπορούσε να της δώσει κάτι, αυτό θα ήταν η αυτοπεποίθηση του να γνωρίζει την αξία της.

Νόνη Δούνια | Ο πανέμορφος γιος της, Στάθης Μουρατίδης, αποφοίτησε από το σχολείο - Οι συγκινητικές φωτογραφίες από την τελετή αποφοίτησης

"Born on the 4th of July! @riamouratidii ❤️Η ανεξάρτητη 🎉#happy #17thbirthday Το να έχεις κόρη είναι ευλογία. Σε γεμίζει με ευτυχία, σου ζεσταίνει την καρδιά και κάθε χρόνος που περνάει η περηφάνια μεγαλώνει, η αγάπη γίνεται βαθύτερη και η σχέση πιο δυνατή. Αν μπορούσα να δώσω κάτι στην κόρη μας θα έδινα την αυτοπεποίθηση του να γνωρίζει την αξία της, την δύναμη να κυνηγάει τα όνειρα της και την σιγουριά της απέραντης αγάπης που έχει. Να σε χαιρόμαστε Ρία μας ❤️", σημείωσε στη λεζάντα της φωτογραφίας η Νόνη Δούνια.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ