Follow us

Έλλη Στάη | Η λιτή και κομψή εμφάνιση στην Επίδαυρο με διακριτικά κοσμήματα στον λαιμό και ήσυχο μακιγιάζ

Η σπάνια δημόσια εμφάνιση της δημοσιογράφου.

MissBloom TEAM
Έλλη Στάη NDP

Στην Επίδαυρο βρέθηκε πριν από λίγες μέρες η Έλλη Στάη, πραγματοποιώντας μία σπάνια δημόσια εμφάνιση. Η γνωστή δημοσιογράφος παρακολούθησε την παράσταση "Ιππόλυτος του Ευριπίδη", σε σκηνιθεσία της Κατερίνας Ευαγγελάτου, ενώ απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό πιο ευδιάθετη από ποτέ.

Έλλη Στάη | Έτσι διατηρεί την άψογη σιλουέτα της - Οι paparazzi φωτογραφίες που τη δείχνουν να γυμνάζεται στον Εθνικό Κήπο

Ειδικότερα, η Έλλη Στάη εμφανίστηκε στην Επίδαυρο πιο κομψή και λιτή από ποτέ, μαγνητίζοντας δικαίως τα φλας των φωτογράφων. Με ελαφρύ μακιγιάζ και τα μαλλιά της επιμελώς ατημέλητα, η δημοσιογράφος πόζαρε στον φωτογραφικό φακό λίγο πριν την έναρξη της παράστασης χαρίζοντάς μας ένα σπάνιο στιγμιότυπο.

Η ίδια, επέλεξε για αυτή της την έξοδο να φορέσει ήσυχα ρούχα και αέρινα υφάσματα, τα οποία ωστόσο διάνθισε με λαμπερά αξεσουάρ. Πιο συγκεκριμένα, η Έλλη Στάη επέλεξε να φορέσει μία ριχτή, αμάνικη μπλούζα σε μαύρο χρώμα ενώ τη συνδύασε με μία σειρά από χρυσά, λεπτεπίλεπτα κολιέ τα οποία της χάρισαν μία υπέροχη, διακριτική λάμψη.

Ευτυχισμένη γιαγιά η Έλλη Στάη | Βάφτισε τον εγγονό της στην Τήνο

Έλλη Στάη | Η λιτή και κομψή εμφάνιση στην Επίδαυρο με διακριτικά κοσμήματα στον λαιμό και ήσυχο μακιγιάζ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ