Follow us

Η Αθηνά Οικονομάκου κάνει meditation σε σανίδα SUP και δείχνει πιο ευτυχισμένη από ποτέ | Το καλλίγραμμο σώμα και οι ξέγνοιαστες διακοπές στο Γύθειο

"Meditation 🧘🏼‍♀️ "

MissBloom TEAM
Αθηνά Οικονομάκου Instagram

Διακοπές στο Γύθειο κάνει τις τελευταίες μέρες η Αθηνά Οικονομάκου. Η γνωστή ηθοποιός και επιχειρηματίας περνάει μέρες ξεκούρασης στην αγαπημένη της πατρίδα ενώ δημοσιεύει συνεχώς σχετικές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ο Μάξιμος Μιχόπουλος πήγε στο σχολείο την τελευταία μέρα κρατώντας το χέρι της μαμάς του, Αθηνάς Οικονομάκου

Πιο αναλυτικά, η Αθηνά Οικονομάκου μοιράζεται με τους followers της πολλές στιγμές από την καθημερινότητά της στο Γύθειο, εντυπωσιάζοντας τόσο με τα υπέροχα μέρη που επισκέπτεται όσο και με το καλλίγραμμο σώμα της το οποίο βλέπουμε συχνά με μπικίνι. Μάλιστα, πριν από λίγες ώρες, η επιχειρηματίας δημοσίευσε μία φωτογραφία στην οποία κάνει meditation πάνω σε μία σανίδα SUP δείχνοντας πιο ήρεμη και ευτυχισμένη από ποτέ.

Φορώντας ένα μαύρο μπικίνι, και με το γραμμωμένο σώμα της να πρωταγωνιστεί, η Αθηνά Οικονομάκου φωτογραφήθηκε και μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της τη γαλήνια αυτή στιγμή της ημέρας της.

Αθηνά Οικονομάκου | Η throwback φωτογραφία από τα παιδικά της χρόνια με αφορμή τα γενέθλια του αδερφού της, Νικήτα Οικονομάκου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ