Follow us

Το Rehab μάλλον έδειξε το τέλος της Amy Winehouse

Η ιστορία πίσω από ένα από τα πιο θρυλικά τραγούδια του 21ου αιώνα, με αφορμή τα 12 χρόνια από τον θάνατο της Amy Winehouse.

Amy Winehouse Splash

Έχουν περάσει 12 χρόνια από την 23 Ιουλίου 2011, την μέρα που Amy Winehouse έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία μόλις 27 ετών -γεννήθηκε στις 14 Σεπτεμβρίου του 1983-, στο σπίτι της στο Camden του Λονδίνου. Η Αγγλίδα τραγουδίστρια με την σπάνια φωνή, μόλις λίγα χρόνια πριν έβλεπε ένα από τα πιο χαρακτηριστικά κομμάτια της -αν όχι το πιο δημοφιλές τραγούδι της- να κάνει αίσθηση τόσο στα charts όσο και στα μουσικά βραβεία.

Το Rehab γράφτηκε από την ίδια την Amy για το δεύτερο άλμπουμ της Back to Black, τον Οκτώβριο του 2006.

Το Rehab

H παραγωγή του Rehab έγινε από τον Mark Ronson και όπως ο ίδιος έχει κατά καιρούς αναφέρει πρόκειται για ένα άκρως αυτοβιογραφικό τραγούδι που ασφαλώς έχει ως επίκεντρο την άρνηση της Winehouse να παρευρεθεί σε κέντρο αποτοξίνωσης από το αλκοόλ και να αρνηθεί κάθε είδους θεραπείας.

Ακόμη και η ίδια η Amy ποτέ δεν το είχε αρνηθεί: "Οι συνεργάτες μου, μου είχαν ζητήσει να μπω σε κέντρο αποκατάστασης. Με τη σειρά μου ρώτησα τον πατέρα μου, αν θεωρούσε ότι είναι απαραίτητο να βρεθώ σε ένα τέτοιο μέρος. Μου είπε όχι, αλλά ίσως και να άξιζε τελικά μία προσπάθεια. Και έτσι έκανα, για 15 λεπτά. Πήγα, τους χαιρέτησα και τους εξήγησα ότι πίνω πολύ γιατί είμαι ερωτευμένη και η σχέση μου περνά προβλήματα. Αμέσως μόλις τους το είπα, έφυγα". Και έπειτα από αυτό το γεγονός αντικατέστησε όλη την ομάδα που διαχειριζόταν το management της εικόνας της.

Διάβασε περισσότερα στο esquire.com.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ