Follow us

"Δεν έχουμε ηθοποιούς σαν τη Μαρία Κίτσου, κρίμα"

Η αυστηρή κριτική του γνωστού ηθοποιού και η "φωτεινή εξαίρεση" της Μαρίας Κίτσου.

Μαρία Κίτσου NDP

Ο Θοδωρής Κατσαφάδος παραχώρησε συνέντευξη στο ένθετο "Enjoy" και τη δημοσιογράφο Μαρία Ανδρέου.

Ο δημοφιλής πρωταγωνιστής μίλησε για τις αλλαγές που έχουν γίνει στον χώρο του θεάματος εξαιτίας της αναγνωρισιμότητας και των αριθμών των ακολούθων στα κοινωνικά δίκτυα.

Σχολιάζοντας το σημερινό τοπίο στο θέατρο, ο Θοδωρής Κατσαφάδος είπε: "Υπάρχει και στο θέατρο υποβάθμιση. Δεν πληρούν οι περισσότεροι ηθοποιοί τα προσόντα. Δεν μπορείς να δημιουργείς θιάσους αρχαίας τραγωδίας με τηλεοπτικούς αστέρες ή ινφλουένσερ που έχουν ακολούθους. Δεν θα έρθουν οι ακόλουθοι να δουν αρχαία τραγωδία. Είναι άλλο το κοινό. Θα δοθεί η Επίδαυρος, που απαιτεί εμπειρία, δύναμη στη φωνή, γνώση των κλασικών, σε ποιους; Θα είναι μια παράσταση καταδικασμένη σε αποτυχία. Ακόμη και αν οι ηθοποιοί έχουν πάνω τους μικρόφωνο. Δηλαδή, θα έρθουν οι ακόλουθοι και οπαδοί στην Επίδαυρο; Αυτά είναι γελοία πράγματα.

Για να πας να δεις αρχαία τραγωδία χρειάζεσαι ένα πνευματικό υπόβαθρο, να έχεις ασχοληθεί, να έχεις παιδεία. Βλέπετε σήμερα μεταφραστές, θεατρικούς συγγραφείς, σκηνοθέτες, που δεν σέβονται τον λόγο του Αισχύλου, του Ευριπίδη, τον αποδομούν και φτιάχνουν ένα άλλο έργο. Μα αυτό δεν είναι η "Ηλέκτρα", η "Μήδεια". Χάνουμε το νόημα, τα μηνύματα του Ευριπίδη.

Διαβάστε περισσότερα: yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ