Follow us

Αθώος o Kevin Spacey και για τις 9 κατηγορίες σεξουαλικής επίθεσης

Ο διάσημος ηθοποιός κατηγορείτο για επτά σεξουαλικές επιθέσεις και δύο άλλα σεξουαλικά αδικήματα σε βάρος τεσσάρων ανδρών.

MissBloom TEAM
Kevin Spacey Splash News / Ideal Image

Οι ένορκοι σε δικαστήριο του Λονδίνου έκριναν αθώο τον βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό Kevin Spacey για επτά σεξουαλικές επιθέσεις και δύο άλλα σεξουαλικά αδικήματα σε βάρος τεσσάρων ανδρών.

Ειδικότερα, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το CNN, o 64χρονος σταρ του Χόλιγουντ Kevin Spacey αντιμετώπιζε κατηγορίες για σεξουαλικά αδικήματα που φέρονται να έλαβαν χώρα μεταξύ 2004 και 2013, κατά τη διάρκεια των οποίων ο ηθοποιός υπηρετούσε ως καλλιτεχνικός διευθυντής στο θέατρο "Old Vic" του Λονδίνου. Το τέταρτο θύμα υποστήριζε ότι ο Spacey τον νάρκωσε και του επιτέθηκε σεξουαλικά ενώ ήταν λιπόθυμος στο διαμέρισμά του στο Λονδίνο. Ο Spacey δήλωνε αθώος για όλες τις κατηγορίες.

Από την αρχή της δίκης, οι εισαγγελείς τον παρουσίασαν ως σεξουαλικό αρπακτικό που χρησιμοποιούσε την επιρροή του για να επιτίθεται σε νεαρούς άνδρες. Ο σταρ έλεγε ότι επρόκειτο για συναινετικές σχέσεις και ότι ορισμένες από τις κατηγορίες ήταν κατασκεύασμα της φαντασίας των εναγόντων.

Οι κατηγορίες αυτές σε βάρος του Spacey διατυπώθηκαν το 2017, στην αρχή του κινήματος #MeToo, όταν ο ηθοποιός βρισκόταν στο απόγειο της δόξας του και πρωταγωνιστούσε στην επιτυχημένη σειρά της πλατφόρμας Netflix "House of Cards".

Δείτε περισσότερα στο esquire.com.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ