Follow us

Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι ο ορισμός του καλοκαιριού | Ποζάρει με βρεγμένα μαλλιά και μαγιό υπενθυμίζοντάς μας μία μεγάλη αλήθεια

"Ακόμα κουβαλάω τόσα μα τόσα ρούχα στις διακοπές, αλλά τελικά φοράω μόνο παρεό και μαγιό. Δεν θα μιλήσω για το νεσεσέρ του μακιγιάζ..."

MissBloom TEAM
Ζέτα Μακρυπούλια Instagram

Ένα υπέροχο dump φωτογραφιών από τις καλοκαιρινές της διακοπές δημοσίευσε πριν από λίγη ώρα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ζέτα Μακρυπούλια. Η αγαπημένη ηθοποιός και παρουσιάστρια φωτογραφήθηκε με βρεγμένα μαλλιά, φορώντας μόνο το μαγιό και το παρεό της, υπενθυμίζοντάς μας μία μεγάλη αλήθεια για τις καλοκαιρινές διακοπές.

Στην παραλία, δίχως ίχνος μακιγιάζ | Έτσι γιόρτασε τα φετινά της γενέθλια η Ζέτα Μακρυπούλια

Ειδικότερα, η Ζέτα Μακρυπούλια ανήρτησε μία σειρά φωτογραφιών, τις οποίες είχε τραβήξει τη στιγμή που βγήκε από τη θάλασσα, δείχνοντας πιο ευτυχισμένη και ξέγνοιαστη από ποτέ. Η ίδια μάλιστα, στη λεζάντα της εν λόγω ανάρτησης σημείωσε πως κάθε χρόνο παίρνει μαζί της πάρα πολλά ρούχα και καλλυντικά, καταλήγει ωστόσο να μη φοράει τίποτα από αυτά.

"Καλοκαίρι και Παρεό! Όχι, πείτε μου αν το παθαίνετε κι εσείς. Έχουν περάσει τόσα χρόνια κι ακόμη το μυαλό μου δε λέει να το συνειδητοποιήσει. Ακόμα κουβαλάω τόσα μα τόσα ρούχα στις διακοπές, αλλά τελικά φοράω μόνο παρεό και μαγιό. Δεν θα μιλήσω για το νεσεσέρ του μακιγιάζ. Αυτό δεν βγαίνει καν από τη βαλίτσα. Πότε επιτέλους θα με μάθω;", έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης η Ζέτα Μακρυπούλια.

Η Ζέτα Μακρυπούλια ποζάρει στην παραλία όπως όταν ήταν μικρή | Η γλυκιά throwback φωτογραφία και η σύγκριση με το σήμερα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ