Follow us

Μαντώ Γαστεράτου | Η κόρη της, Κυβέλη, έγινε ενός έτους - Οι γλυκές φωτογραφίες από το πάρτι της στη θάλασσα και οι τρυφερές ευχές

"Θα σε φροντίζω μέχρι να κλείσω τα μάτια μου!"

MissBloom TEAM
Μαντώ Γαστεράτου Instagram

Μία υπέροχη και άκρως γλυκιά ανάρτηση για τα πρώτα γενέθλια της κόρης της, Κυβέλη, έκανε χθες το απόγευμα η Μαντώ Γαστεράτου. Η μονάκριβη κόρη της ραδιοφωνικής παραγωγού έγινε ενός έτους και το γιόρτασε στην παραλία, με τους αγαπημένους της φυσικά ανθρώπους.

Μαντώ Γαστεράτου | Η έντονη συγκίνηση στη βάπτιση της κόρης της και το μεγάλο της άγχος

Ειδικότερα, η Μαντώ Γαστεράτου ανήρτησε μία σειρά φωτογραφιών από τη βόλτα που πήγε με την οικογένειά της στη θάλασσα, σημειώνοντας στη λεζάντα πολλές ευχές, γεμάτες αγάπη, για τη μονάκριβή της. Πιο συγκεκριμένα, η γλυκιά μαμά μοιράστηκε με τους followers της διάφορες φωτογραφίες από το πάρτι της μικρής Κυβέλης ενώ τόνισε πως θα την φροντίζει μέχρι να κλείσει τα μάτια της καθώς και πως την αγαπάει πολύ.

"Ένας χρόνος στην ζωή μου μαζί σου! Να τα εκατοστήσεις ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΟΥ! Να ζήσεις όπως θες την ζωή σου κι εγώ θα σε αγαπάω και θα σε φροντίζω μέχρι να κλείσω τα μάτια μου! Χρόνια πολλά τσουρεκάκι μου!", σημείωσε στη λεζάντα της ανάρτησης η Μαντώ Γαστεράτου.

Μαντώ Γαστεράτου | Η απίθανη και άκρως αστεία στιγμή του γιου της, Γιώργου, που "έλιωσε" τo Instagram

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ