Follow us

Like mother like daughter | Η Άννα Μαρία Ίβιτς ποζάρει με κόκκινο ολόσωμο μαγιό και εντυπωσιάζει με την καλλίγραμμη σιλουέτα της

Η 18χρονη κόρη της Ελένης Πετρουλάκη φαίνεται πως έχει κληρονομήσει τις υπέροχες αναλογίες της μητέρας της.

MissBloom TEAM
Άννα Μαρία Ίβιτς Instagram

Μία σειρά από εντυπωσιακές φωτογραφίες ανήρτησε πριν από λίγες μέρες, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Άννα Μαρία Ίβιτς. Η μεγάλη κόρη της Ελένης Πετρουλάκη και του Ίλια Ίβιτς απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές σε κάποιο νησί της χώρας, αναρτώντας στα social media τις πιο ωραίες εικόνες.

Άννα Μαρία Ίβιτς | Η κόρη της Ελένης Πετρουλάκη πήγε στην αποφοίτησή της με το φόρεμα που φορούσε η μητέρα της στη βάπτισή της

Έτσι και πριν από λίγες μέρες, η Άννα Μαρία Ίβιτς μοιράστηκε με τους followers της ένα υπέροχο dump φωτογραφιών ποζάροντας με ένα κατακόκκινο, ολόσωμο μαγιό. Ειδικότερα, η 18χρονη φαίνεται πως έχει κληρονομήσει τις υπέροχες αναλογίες της μητέρας της ενώ και η ίδια μοιάζει να έχει βάλει τη γυμναστική στο καθημερινό της πρόγραμμα.

Πιο συγκεκριμένα, η Άννα Μαρία Ίβιτς πόζαρε στον φωτογραφικό φακό πιο καλλίγραμμη και γυμνασμένη από ποτέ, εντυπωσιάζοντας δικαίως τους ακολούθους της με τη σιλουέτα της.

The body | Η Ελένη Πετρουλάκη ποζάρει με μπικίνι και εντυπωσιάζει με το απίστευτα γραμμωμένο και δυνατό της σώμα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ