Follow us

Λάουρα Νάργες | Η βόλτα με το γιο της στη γειτονιά που μεγάλωσε στην Γερμανία

Το συγκινητικό μήνυμά της.

MissBloom TEAM
Λάουρα Νάργες Instagram

Στη Γερμανία βρίσκεται αυτήν την στιγμή η Λάουρα Νάργες, η οποία αποφάσισε να ξεναγήσει το γιο της στη γενέτειρά της και πιο συγκεκριμένα στη γειτονιά την οποία μεγάλωσε.

"Δείτε το πριν το κατεβάσουν" | Το βίντεο που μαρτυρά πόσο ερωτευμένος είναι ο Χρήστος Μάστορας με την Γαρυφαλλιά Καληφώνη

Η παρουσιάστρια ανέβασε μια σειρά φωτογραφιών από το ταξίδι της με τον μικρό Αλέξανδρο στο Instagram, την οποία συνόδευσε με ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα:

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γρηγόρης Μόργκαν στην πρώτη κοινή φωτογραφία των διακοπών τους

"Σε αυτόν τον δρόμο μεγάλωσε η μαμά, Αλέξανδρε, εδώ έπαιζα πασούλες με τον παππού σου και μπάντμιντον, από εδώ περνούσα όταν γύρναγα από το σχολείο κουρασμένη με τόση απαιτητική μελέτη. Εδώ με περίμεναν οι φίλοι μου για να συναντηθούμε και να πάμε βόλτα, όχι πως υπήρχαν πολλές επιλογές όπως σε μία μεγάλη πόλη, αλλά δεν μας ένοιαζε καθόλου, δεν ξέραμε να μας νοιάζει. Μετά η μαμά έφυγε, ξαφνικά, απότομα, άφησα όλη τη ζωή μου εκεί, να κυνηγήσω τα όνειρα μου στην μεγάλη πόλη, την Αθήνα. Και εκεί ήρθες εσύ, να ομορφύνεις τη ζωή μου με το πιο όμορφο χαμόγελο που αντίκρισα ποτέ ❤️ Σήμερα έσκασε και το 5ο δοντάκι, καταλαβαίνετε για τι μοναδικό χαμόγελο μιλάμε" γράφει στη λεζάντα του post της η Λάουρα Νάργες.

Δες την ανάρτησή της:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ