Follow us

"Δεν νιώθεις ότι είσαι στην ηλικία της μαμάς του;" | Η απάντηση της Heidi Klum για τη διαφορά ηλικίας με τον Tom Kaulitz

Η Heidi Klum μίλησε για το πώς νιώθει για τα 16 χρόνια που την χωρίζουν από τον σύζυγό της.

Heidi Klum Splash

Η Heidi Klum απολαμβάνει την οικογενειακή της ευτυχία με τον Tom Kaulitz και συχνά μοιράζεται στιγμές τους με τους 11,3 εκατομμύρια διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram. Στις 20 Αυγούστου, κατά τη διάρκεια ενός live στη δημοφιλή πλατφόρμα, κλήθηκε να απαντήσει για τα 16 χρόνια διαφοράς που έχει με τον σύζυγό της.

Η ερώτηση που της έκαναν στο Instagram

"Δεν νιώθεις ότι είσαι στην ηλικία της μαμάς του ή δεν έχει καμία σημασία πραγματικά;" ρώτησε ένας από τους followers της. Η 50χρονη παρουσιάστρια του γερμανικού Next Top Model απάντησε άμεσα πως ισχύει το δεύτερο.

"Ειλικρινά το νιώθω μόνο όταν οι άλλοι μου το υπογραμμίζουν" απάντησε η Heidi Klum.

Η εξομολόγηση της Heidi Klum για τη διαφορά ηλικίας

Σύμφωνα με την ίδια, τα χρόνια που τους χωρίζουν δεν ήταν ποτέ πρόβλημα για τη σχέση τους. Η κριτής του America's Got Talent είχε μιλήσει σε παλαιότερη συνέντευξή της για αυτό αναφέροντας πως μόνο οι ακόλουθοί της είναι αυτή που την κάνουν να σκεφτεί τη διαφορά με το μέλος του συγκροτήματος Tokio Motel.

"Τελευταία, μου υπενθυμίζεται περισσότερο η ηλικία μου από άλλους ανθρώπους. Ο σύντροφός μου είναι πολλά χρόνια νεότερός μου και πολλοί αναρωτιούνται και με ρωτάνε για αυτό", είχε πει στο InStyle το 2018. "Αυτή είναι η μοναδική στιγμή που η ηλικία μοιάζει να φαίνεται στο πρόσωπό μου και πρέπει να δώσω μια απάντηση για αυτό".

Διάβασε περισσότερα: harpersbazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ