Follow us

Μιχαήλ Ταμπακάκης | "Κανείς δε σου εγγυάται ότι τον επόμενο χρόνο θα έχεις δουλειά"

H αναμέτρηση με τον εαυτό του είναι η πιο μεγάλη πρόκληση για τον ίδιο. Καταπιάνεται με πάθος με ό,τι κάνει, παίρνει ρίσκα και του αρέσει να δοκιμάζει νέους ρόλους.

Μιχαήλ Ταμπακάκης Instagram

Το Harper’s Bazaar Greece συναντά τον ηθοποιό Μιχαήλ Ταμπακάκη σε μια κομβική στιγμή της καριέρας του, αφού μετά την επιτυχία του στο "Μαύρο Ρόδο" θα συμμετέχει στο πρωταγωνιστικό καστ της σειράς "Ναυάγιο", που θα προ βληθεί στο Mega ΤV τη νέα σεζόν. Τον παρατηρώ καθώς ετοιμάζεται για τη φωτογράφηση. Λιγομίλητος, ευγενικός, έχει μια λάμψη, μια αύρα old Ηollywood – και είναι τόσο νέ ος. Τον ρωτώ αν του αρέσει η μόδα και επιβεβαιώνει ότι είναι λάτρης όλων των ειδών τέχνης και η μόδα, ως τέχνη κι αυτή, είναι μια μορφή έκφρασης που θαυμάζει.

Είναι δύσκολο να χειρίζεστε τη δημόσια εικόνα σας και σε ποιον βαθμό σάς επηρεάζουν η αναγνωρισιμότητα και η δημοσιότητα;

Προσωπικά δεν έχω αλλάξει τίποτα ούτε στη ζωή μου ούτε στη δουλειά μου, με τη διαφορά ότι βγάζω περισσότερες φωτογραφίες με άγνωστους ανθρώπους (γελάει). Σίγουρα η τηλεόραση είναι ένα μέσο το οποίο σου δίνει τεράστια προβολή. Εγώ αυτό που προσπαθώ είναι να κρατάω το κέντρο μου και να μη χάνω τον στόχο μου.

Διάβασε περισσότερα: harpersbazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ