Follow us

Νικολέττα Ράλλη | Ξεκίνησε προετοιμασίες για τη βάφτιση της κόρης της

Ζητά από τους διαδικτυακούς της φίλους να μαντέψουν τον μήνα της βάφτισης.

Νικολέττα Ράλλη Instagram

Η Ελληνίδα παρουσιάστρια και μαμά Νικολέττα Ράλλη, μετά τις διακοπές της σε Κρήτη, Ίο, πλάτανο Αχαΐας και Καλάβρυτα, που πέρασε με την μικρή της Σοφία, , η οποία είχε τα τρίτα της γενέθλια τον Ιούνη, επέστρεψε στη Αθήνα για να ασχοληθεί με τις προετοιμασίες της βάφτισης της κόρης της.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας RealLife μερικούς μήνες πριν, η βάφτιση θα γίνει μέσα στον Σεπτέμβρη, αλλά δεν γνωρίζουμε ακριβής ημερομηνία. Ωστόσο, η παρουσιάστρια ανέβασε ένα στόρι από το γραφείο της event planner, όπου ζητούσε από τους διαδικτυακούς της φίλους, να μαντέψουν πότε είναι η βάφτιση.

Νικολέττα Ράλλη | Ξεκίνησε προετοιμασίες για τη βάφτιση της κόρης της

H μικρούλα θα πάρει το όνομα Σοφία, όνομα της γιαγιάς της, μαμάς του Μιχάλη Ανδρούτσου. Την αποκάλυψη είχε κάνει η ίδια η παρουσιάστρια λίγο μετά τη γέννηση της κόρης της, ενώ σε παλιότερη συνέντευξή της είχε πει ότι είναι και ένα από τα δικά της αγαπημένα ονόματα:

"(…)Μου άρεσε το όνομα. Το αγαπημένο μου μιούζικαλ είναι το Mamma mia και η κόρη της πρωταγωνίστριας λέγεται Σόφι, πάντα μου άρεσε αυτό το όνομα".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ