Follow us

Μαρία Ηλιάκη | Η κόρη της, Κατερίνα είναι η μεγαλύτερη fan του Μίλτου Τεντόγλου - Το αστείο βίντεο που δημοσίευσε

Το αστείο στιγμιότυπο που δημοσίευσε η Μαρία Ηλιάκη.

MissBloom TEAM
marakiiliaki Instagram @marakiiliaki

Με την πάροδο του χρόνου, η Μαρία Ηλιάκη έχει καταφέρει να αναπτύξει μία πολύ ξεχωριστή σχέση με τους followers της και συχνά μοιράζεται μαζί τους διάφορα στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της, αλλά και σκέψεις της. Πρόσφατα μάλιστα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της ένα βίντεο, στο οποίο εξηγούσε πως παρακολούθησε τον τελικό αγώνα του Μίλτου Τεντόγλου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου μαζί με τον σύντροφό της, Στέλιο Μανουσάκη και την κόρη τους, Κατερίνα. Πιο συγκεκριμένα, είπε

"Χθες, να σας την πω την αμαρτία μου, είχα την Κατερινούλα μου δίπλα την ώρα που βλέπαμε στίβο. Εγώ, όταν βλέπω στίβο, που τον λατρεύω, έχω διάφορα γούρια, και λέω, "έχει γούστο τώρα η Κατερίνουλα να βλέπει τον Τεντόγλου και να χάσει για πρώτη φορά στη ζωή του το μετάλλιο, και να είναι κατσίκι το δικό μου το παιδί. Δε θα τη ξαναβάλω να βλέπει μαζί μου τίποτα, κανένα άθλημα".

Αργότερα την ίδια ημέρα όμως, δημοσίευσε ένα ακόμα βίντεο που αποδεικνύει πως η κόρη της, Κατερίνα είναι η μεγαλύτερη fan του αθλητή. Στο στιγμιότυπο, ακούγεται το μικρό κορίτσι να ζητά και να περιμένει να δει ξανά αγώνα του αθλητή.

Δες εδώ τα βίντεο

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ