Follow us

Το παθιασμένο φιλί της Victoria Beckham με τον σύζυγό της David με φόντο το ηλιοβασίλεμα

Το φωτογραφικό άλμπουμ από τις καλοκαιρινές διακοπές του David και της Victoria Beckham με τα παιδιά τους.

Victoria Beckham Splash/ Ideal Image

H Victoria και ο David Beckham απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές διακοπές της και δείχνουν πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Μαζί με τα δύο μικρότερα παιδιά τους, Harper Seven και Cruz βρίσκονται στην Ευρώπη για το καλοκαίρι του 2023.

Την είδηση έκανε γνωστή η ίδια επιχειρηματίας και σχεδιάστρια μόδας μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στον οποίο κοινοποίησε μερικές καλοκαιρινές λήψεις από τις οικογενειακές διακοπές στην Κροατία.

Το φωτογραφικό άλμπουμ του ζευγαριού είναι γεμάτο από ειδυλλικά τοπία, ηλιοβασιλέματα και μερικά παθιασμένα φιλιά. Πιο συγκεκριμένα, υπάρχει κι ένα στιγμιότυπο με την ίδια να χαρίζει ένα φιλί στον σύζυγό της.

Ειδικότερα, Victoria και David Beckham ανταλλάσσουν ένα τρυφερό φιλί με φόντο το σαγηνευτικό ηλιοβασίλεμα που "λούζει” με το χρώμα του τη θάλασσα με τους διαδικτυακούς της ακολούθους να τονίζουν ότι "Love Is (Still) In The Air”.

Το πρώην Spice Girl μοιράστηκε επίσης αρκετά ηλιόλουστα στιγμιότυπα από μια οικογενειακή μέρα στη θάλασσα, συμπεριλαμβανομένης μιας φωτογραφίας με τη 12χρονη Harper να χαμογελά σε ένα σκάφος με μια κροατική σημαία να κυματίζει πάνω της και μιας άλλης με τον David να δίνει μια μεγάλη αγκαλιά στην κόρη του.

Σε άλλη λήψη, η Victoria και η Harper πόζαραν μαζί σε μια φωτογραφία, καθώς περιτριγυρίζονταν από αφρώδη νερά και εντυπωσιακούς βραχώδεις σχηματισμούς. Φυσικά, από το φωτογραφικό άλμπουμ δεν θα μπορούσε να λείπει ο 18χρονος Cruz, ο οποίος σπρώχνει παιχνιδιάρικα κάποιον στο νερό, ενώ ο μπαμπάς David τον παρακολουθεί χαμογελώντας.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ