Follow us

Ζέτα Δούκα | Οι πρώτες διακοπές μετά τον χωρισμό- Αποκαλύπτει ποια είναι η καλύτερη παρέα

Η Ζέτα Δούκα απόλαυσε το ελληνικό καλοκαίρι στο έπακρο και χάρισε μερικά στιγμιότυπα με μαγιό στους followers της.

ζετα_δουκα NDP

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η δημοφιλής ηθοποιός, Ζέτα Δούκα και ο σύντροφός της, Μιχάλης Χατζηαντωνάς έριξαν τίτλους τέλους μετά από δέκα χρόνια σχέσης.

Έχουν αποκτήσει μαζί την κόρη τους, Θάλεια, η οποία είναι η μεγάλη τους αδυναμία. Το ζευγάρι είχε επιλέξει να μην παντρευτεί και έδειχναν απόλυτα ευτυχισμένοι, με αποτέλεσμα η είδηση του χωρισμού τους να ξαφνιάζει τους πάντες.

Το φετινό καλοκαίρι της Ζέτας Δούκα είναι διαφορετικό από όλα τα προηγούμενα, καθώς είναι το πρώτο μετά τον χωρισμό της. Ωστόσο, η 49χρονη ηθοποιός δείχνει να το απολαμβάνει, αφού δεν σταμάτησε να δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες με μαγιό στη θάλασσα.

Σε πρόσφατη ανάρτησή της, η Ζέτα Δούκα δημοσίευσε ένα βίντεο με στιγμιότυπα από το καλοκαίρι της και έγραψε: "Αποχαιρετώντας τη Λευκάδα κι ένα δύσκολο γενικότερα καλοκαίρι. Με την καλύτερη- και πιο απαιτητική- παρέα που θα μπορούσα να έχω, τη κόρη μου. Με παλιούς και νέους φίλους. Με πολύ τραγούδι, χορό , γέλια , ποτά, συννεφιές και βροχές ( εντός κι εκτός). Ευχαριστώ Άρτεμις, Νίνα, Ερωφίλη, Χρήστο , Αποστόλη, Σίσσυ, Ιάσονα και Βάσω για τα όμορφα που ζήσαμε".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ