Follow us

Irina Shayk| Κάνει βουτιές με τον πρώην της, Bradley Cooper ενώ ζει τον έρωτά της με τον Tom Brady

Το 37χρονο μοντέλο δημοσίευσε φωτογραφία του πρώην συντρόφου της και αποδεικνύει ότι οι δυο τους διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις.

5 φορές που Irina Shayk είναι το style icon του χειμωνιάτικου ντυστίματος Splash/Ideal Images

Μόνο μερικές πραγματικά φιλικές πρώην! Καθώς το καλοκαίρι αρχίζει να φθίνει, η Irina Shayk και ο Bradley Cooper φαινομενικά αποφάσισαν να πάνε διακοπές και να τραβήξουν μερικές ακτίνες μαζί.

Η 37χρονη Irina Shayk δημοσίευσε στο Instagram της μερικά στιγμιότυπα από την βόλτα της στην παραλία, στα οποία φαίνεται να ποζάρει τόπλες δίπλα σε πέτρες. Το supermodel από την Ρωσία καλύπτει προσεκτικά στις φωτογραφίες το γυμνό στήθος της με το χέρι της, ενώ ποζάρει με ένα μίνιμαλ μαύρο μπικίνι.

Συνδύασε το καλοκαιρινό look με ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια και λευκές αθλητικές κάλτσες. Σε μια φωτογραφία, η Irina Shayk κοιτάζει μακριά, απολαμβάνοντας τον ουρανό και το ειδυλλιακό τοπίο. Σε μια άλλη λήψη, ξαπλώνει στα βράχια, αφήνοντας τον ήλιο να "ακουμπήσει" το καλλίγραμμο κορμί της.

Το μοντέλο μοιράστηκε επίσης ένα στιγμιότυπο του πρώην της, Bradley Cooper, καθώς απόλαυσε και εκείνος το ειδυλλιακό τοπίο. Η ασπρόμαυρη φωτογραφία έδειχνε τον 48χρονο ηθοποιό ξαπλωμένο σε ένα καγιάκ πάνω στο νερό, κρατώντας το χέρι του πάνω από τα μάτια του για να μπλοκάρει τον ήλιο.

Οι δυο τους χώρισαν το 2019, μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης. Ωστόσο, έχουν παραμείνει στενοί φίλοι και μοιράζονται την κηδεμονία της 6χρονης κόρης τους, Lea. Αυτή η τελευταία έξοδος, ωστόσο, έρχεται εν μέσω αναφορών και φημών που συνδέουν ρομαντικά την Irina Shayk με τον θρύλο του NFL,Tom Brady.

Irina Shayk| Κάνει βουτιές με τον πρώην της, Bradley Cooper  ενώ ζει τον έρωτά της με τον Tom Brady

Μια πηγή είπε στο ET την Πέμπτη ότι "η Irina και ο Τom περνούν υπέροχα μαζί", αν και "δεν είναι ακόμα πολύ σοβαρό". H ίδια πηγή προσθέτει ότι "απολαμβάνουν τη σχέση τους" επειδή "ο Τom έλκεται από την Irina και της αρέσει, εξίσου πολύ".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ