Follow us

Margot Robbie | Μετά την Φολέγανδρο επισκέφθηκε την Αθήνα- Το εστιατόριο που επέλεξε

Η "Barbie" έδωσε την θετική της ψήφο στις ομορφιές της Ελλάδας, αλλά προτίμησε άλλη κουζίνα για το πρώτο της βράδυ στην Αθήνα.

Margot Robbie Splash News / Ideal Image

Η Ελλάδα είναι για ακόμη μία χρονιά στις top προτιμήσεις των stars του Hollywood, οι οποίοι επιλέγουν τις ομορφιές της χώρας μας για τις καλοκαιρινές διακοπές τους. Μεταξύ εκείνων που επισκέφθηκαν τα ελληνικά νησιά ήταν και η Margot Robbie. Η παρουσία της, μάλιστα, στην Ελλάδα έχει ακόμη πιο έντονη σημασία δεδομένου ότι συμβαίνει ακριβώς τη στιγμή που η ταινία "Barbie" ζει το απόλυτο μεγαλείο.

Η ξανθιά καλλονή σταρ πήρε ένα μικρό διάλειμμα από τα φώτα της δημοσιότητας και την παραγωγή επιτυχημένων ταινιών, και βρέθηκε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Φολέγανδρο. Εκεί, στο ήσυχο, μικρό νησί του Αιγαίου, η "Barbie" απόλαυσε την κουζίνα της παραδοσιακής ταβέρνας, ενώ το βράδυ του Σαββάτου εμφανίστηκε στο κέντρο της Αθήνας.

Για την έξοδό της προτίμησε ένα ιαπωνικό εστιατόριο-ορόσημο στην πολυσύχναστη οδό Βουλής. Αυτή την στιγμή, το ιαπωνικό εστιατόριο είναι ένα από τα hot spot της Αθήνας και η παρουσία της Margot Robbie το επιβεβαιώνει.

Margot Robbie | Μετά την Φολέγανδρο επισκέφθηκε την Αθήνα- Το εστιατόριο που επέλεξε

Απλή, σχεδόν άβαφη και με casual ένδυση, η Margot αιχμαλωτίζει τα βλέμματα του κόσμου, ακόμη και όταν δεν φοράει τα λαμπερά signature ροζ σύνολα.

Η ταινία της έχει ήδη συγκεντρώσει δισεκατομμύρια δολάρια στα ταμεία, ενώ έχει γίνει η μεγαλύτερη και πιο επιτυχημένη για το 2023. Η παρουσία της στην Ελλάδα, τόσο στα ελληνικά νησιά όσο και στην πρωτεύουσα, προσφέρει την απόλυτη Χολιγουντιανή αίγλη στη φετινή σεζόν.

μαργκοτ_ρομπι

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ