Follow us

Γενέθλια για τη Χριστίνα Κοντοβά | Τα ξεχωριστό "πάρτι" στην παραλία, παρέα με την κόρη της, Έιντα

Οι ευχές - ζωγραφιές της μικρής προς τη μητέρα της, τα τρυφερά στιγμιότυπα καθώς και το εμψυχωτικό μήνυμα της σχεδιάστριας.

MissBloom TEAM
Χριστίνα Κοντοβά Instagram

Τα γενέθλιά της είχε πριν λίγα εικοσιτετράωρα η Χριστίνα Κοντοβά, που έγινε 45 ετών και τα γιόρτασε με τον πιο ιδιαίτερο τρόπο.

Η σχεδιάστρια μόδας, που απολαμβάνει ακόμα τις καλοκαιρινές διακοπές της στην Ικαρία παρέα με τη μονάκριβη κόρη της, Έιντα, δημοσίευσε τα πιο γλυκά στιγμιότυπα από το "πάρτι" γενεθλίων της στην παραλία.

Έιντα | Η κόρη της Χριστίνας Κοντοβά έγινε 5 ετών - Η υπέροχη φωτογραφία από το πάρτι γενεθλίων της

Συγκεκριμένα, η Χριστίνα Κοντοβά έσβησε τα κεράκια της τούρτας της παρέα με την πεντάχρονη κόρη της με φόντο τη θάλασσα, ενώ νωρίτερα η μικρή είχε φτιάξει για τη μαμά της την πιο γλυκιά ζωγραφιά, μέσα από την οποία της ευχόταν χρόνια πολλά και της έλεγε πόσο την αγαπά.

Όσο για την επιχειρηματία, η ίδια θέλησε να αποκαλύψει την ηλικία της και να δώσει έτσι έμμεσα ένα εμψυχωτικό μήνυμα προς όλους, σχετικά με το θέμα της ηλικίας και των χρόνων που περνούν:

"- Πώς αισθάνεσαι που γίνεσαι 45?
- Τυχερή!

Γιατί έφτασα τα 45, για τις εμπειρίες που έζησα, για όσα είδα, για όσους έχω, για όσα έχω, γιατί ακόμα ονειρεύομαι και για ότι θα έρθει!

Ευχαριστώ για τις ευχές!"

#birthdaygirl #είμαι45καιείμαικαλά

Δες τις φωτογραφίες:

Γενέθλια για τη Χριστίνα Κοντοβά | Τα ξεχωριστό "πάρτι" στην παραλία, παρέα με την κόρη της, Έιντα
κοντοβά

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ