Follow us

Η Pamela Anderson χωρίς μακιγιάζ σε εκδήλωση για το "νέο κεφάλαιο" της ζωής της

Περπάτησε στο κόκκινο χαλί με ελάχιστο μακιγιάζ κατά την διάρκεια της παρουσίασης που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας στην Νέα Υόρκη

MissBloom TEAM
Love, Pamela | Οι New York Times έβαλαν  στη λίστα με τα best sellers τα απομνημονεύματα της Pamela Anderson Splash News / Ideal Images

Η Πάμελα 'Αντερσον(Pamela Anderson) γιορτάζει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της - και ένα νέο στυλ.

Η Καναδή ηθοποιός, μοντέλο και ακτιβίστρια είναι ένα από τα πρόσωπα της νέας καμπάνιας διεθνούς φήμης εταιρίας κοσμημάτων. Περπάτησε στο κόκκινο χαλί με ελάχιστο μακιγιάζ κατά την διάρκεια της παρουσίασης που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας στην Νέα Υόρκη. Συνοδευόταν από τους δύο γιους της Μπράντον και Ντίλαν, οι οποίοι εμφανίζονται μαζί της στην καμπάνια και μίλησε για το πώς αγκαλιάζει τη "φυσική ομορφιά".

"Η δεκαετία του '90 ήταν η δεκαετία του '90 και τώρα είναι το 2023" δήλωσε η 'Αντερσον στο ET. "Μου αρέσει να κάνω πράγματα που είναι διαφορετικά, νιώθω ότι...[και] αυτό είναι ένα νέο κεφάλαιο της ζωής μου".

Σχολίασε ότι, ενώ της αρέσει να μένει χωρίς μακιγιάζ ωστόσο εξακολουθεί να είναι δύο ώρες μπροστά στον καθρέφτη "γιατί η φυσική ομορφιά το απαιτεί".

ΠΗΓΗ : ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ