Follow us

Ντορέττα Παπαδημητρίου | "Αυτό το μωρό το έφερε ο Θεός…"

Όλα όσα είπε η ηθοποιός και παρουσιάστρια για την ανιψιά της και τις προσπάθειες που έκανε η αδερφή της να την φέρει στη ζωή.

MissBloom TEAM
Ντορέττα Παπαδημητρίου Instagram

Συνέντευξη στη εκπομπή "Δύο στις 10" παραχώρησε η Ντορέττα Παπαδημητρίου, το πρωί του Σαββάτου. Η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια μίλησε στη Ζωή Κρονάκη και τον Δημήτρη Γιαγτζόγλου για πολλά πράγματα ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην ανιψιά της και τις προσπάθειες που έκανε η αδερφή της να την φέρει στη ζωή.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου είναι η πιο cool μαμά | Κάνει watersports με τους πανέμορφους γιους της, δείχνοντας πιο ενθουσιασμένη από ποτέ

Πιο αναλυτικά, η Ντορέττα Παπαδημητρίου μίλησε για την ανιψιά της λέγοντας χαρακτηριστικά πως είναι ένα μωρό που το έφερε ο Θεός. Η ίδια αποκάλυψε πως η αδερφή της προσπαθούσε τρια ολόκληρα χρόνια να τη φέρει στη ζωή και τα κατάφερε περίφημα, με την ηθοποιό να είναι πάντα στο πλευρό της.

"Χρειάστηκαν αρκετά χρόνια μέχρι να έρθει η ανιψιά μου. Τρία χρόνια περίπου προσπαθειών. Ήταν μία εμπειρία που πραγματικά μας έδεσε. Από τότε που έφυγε από τη ζωή ο μπαμπάς, έχουμε γίνει κι εγώ και η αδελφή μου μία γροθιά, αλλά όλη αυτή η πορεία της αδελφής μου μάς έδεσε ακόμα περισσότερο. Το γεγονός δηλαδή ότι το αποτέλεσμα όλης αυτής της διαδρομής είναι η Κατερίνα που πραγματικά είναι ένα μωρό χαρισματικό, με κάνει να νιώθω ότι αυτό το μωρό το έφερε ο Θεός."

"Στις απογοητεύσεις –επειδή ήταν πολύ αποφασισμένη- της έλεγα ότι κάθε αποτυχία είναι ένα βήμα πιο κοντά στην επιτυχία. Ότι αυτό θα συμβεί. Και ήρθε η ώρα με την μικρή Κατερίνα. Τα κορίτσια είναι διαφορετικά. Μεγαλώνουν πιο γρήγορα, ωριμάζουν πιο γρήγορα. Η Κατερίνα είναι 2,5 χρονών και θα σου φύγει το κεφάλι με αυτά που θα ακούσεις. Τα αγόρια είναι πιο απλά."

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ