Follow us

Chiara Ferragni | Η αδερφή της, Fransesca, παντρεύτηκε σε ένα παραμυθένιο σκηνικό

Κάτω από άκρα μυστικότητα σε ένα ιστορικό κάστρο της Ιταλίας, η αδερφή της νεαρής επιχειρηματία ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον Riccardo Nicoletti - Η ιδιαιτερότητα στο νυφικό της.

Chiara Ferragni | Το φωτογραφικό άλμπουμ των διακοπών της από τις ημέρες της στην Ελλάδα Instagram

Ένα νέο κεφάλαιο άνοιξε το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου η Fransesca Ferragni. Η αδερφή της Chiara Ferragni παντρεύτηκε με τον αγαπημένο της, Riccardo Nicoletti, επιβεβαιώνοντας ότι αυτός ο ξαφνικός έρωτας είναι πολύ δυνατός και έχει όλα τα ερείσματα για να κρατήσει για πάντα.

Ο γάμος της Fransesca Ferragni έμοιαζε βγαλμένος από παραμύθι. Και αυτό, διότι η τελετή πραγματοποιήθηκε σε ένα ιστορικό κάστρο της Ιταλίας με τους καλεσμένους να παρευρίσκονται στον εξωτερικό χώρο, καταπράσινο, περιμένοντας τη νύφη να κάνει την εμφάνιση της και να ανταλλάξει όρκους αιώνιας αγάπης με τον – πλέον – σύζυγό της.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η ίδια Ιταλίδα influencer και δημιουργός περιεχομένου η αδερφή της θέλησε να κρατήσει τη πιο σημαντική ημέρα της ζωής της σε στενό οικογενειακό κύκλο με την Chiara Ferragni να σέβεται την επιθυμία της Fransesca και να αναρτά μερικές μόνο φωτογραφίες.

Διαβάστε περισσότερα: madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ