Follow us

Μαρία Ηλιάκη | "Όταν έμεινα έγκυος, μου έλεγαν ότι έγινε εύκολα γιατί έχω μικρό..."

Όλα όσα είπε η παρουσιάστρια για τα σχόλια που γίνονται στις γυναίκες και που την ενοχλούν.

MissBloom TEAM
Μαρία Ηλιάκη NDP

Συνέντευξη στην εκπομπή "Μαμά-δες" παραχώρησε η Μαρία Ηλιάκη. Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε για τη μητρότητα και για την οικογένειά της ενώ δε δίστασε να αναφερθεί στα σχόλια που άκουσε όταν έμεινε έγκυος αλλά και σε όσα ακούει μέχρι σήμερα και την ενοχλούν.

"Το ζήσαμε και αυτό..." | Η Μαρία Ηλιάκη αποκάλυψε την περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε η κόρη της, Κατερίνα, στις καλοκαιρινές διακοπές

Πιο αναλυτικά, η Μαρία Ηλιάκη αποκάλυψε πως όταν έμεινε έγκυος της έλεγαν πως συνέβη εύκολα εξαιτίας του νεαρού της ηλικίας του συζύγου της, Στέλιου Μανουσάκη, κάτι που την ενοχλούσε πολύ. Η ίδια μάλιστα σημείωσε πως τη ρωτούσαν πολύ συχνά πότε θα κάνει παιδί, κάτι που την ενοχλούσε και την ενοχλεί μέχρι και σήμερα, ακόμη και όταν λέγεται σε άλλες γυναίκες.

"Όταν έμεινα έγκυος, μου έλεγαν ότι έγινε εύκολα γιατί έχω μικρό ηλικιακά άντρα αλλά και το "άντε, τώρα που προλαβαίνεις να κάνεις και το δεύτερο”. Με ενόχλησαν κάποιες φορές αυτά τα σχόλια, ειδικά όταν οι ορμόνες μου ήταν στο πικ. Και τώρα με ενοχλούν κάποιες φορές όταν τα ακούω. Με ενοχλούν όταν τα ακούω και για άλλες γυναίκες.", είπε η Μαρία Ηλιάκη.

Δες το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή "Happy Day" :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ