Follow us

Η Σίσσυ Χρηστίδου ανανεωμένη στην πρεμιέρα του "Χαμογέλα και πάλι"

Πρεμιέρα σήμερα για την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

MissBloom TEAM
Σίσσυ Χρηστίδου | Το μαγιό της στο χρώμα - τάση που προτιμούν στις εμφανίσεις τους οι Ελληνίδες celebrities Instagram@sissy_christidou

Όμορφη, με καλοκαιρινό αέρα και πολύ ανανεωμένη διάθεση εμφανίστηκε η Σίσσυ Χρηστίδου στην πρεμιέρα της εκπομπής της "Χαμογέλα και πάλι". Η επιτυχημένη εκπομπή που είναι στον αέρα του Mega για 3η σεζόν φέτος με κεντρική παρουσιάστρια τη Σίσσυ Χρηστίδου, καλημέρισε τους τηλεθεατές με καλή διάθεση με γνώριμα όπως και με νέα πρόσωπα.

Η Σίσσυ Χρηστίδου καλωσόρισε τους παλιούς συνεργάτες της στο πλατώ της εκπομπής, Νίκο Συρίγο και Παύλο Σταματόπουλο, και υποδέχτηκε την νέα παρέα στην ομάδα της, τη Βάλια Χατζηθεοδώρου.

"Καλημέρα! Καλώς ήρθατε, καλή σεζόν να έχουμε. Χαρούμενοι, μέσα σε αυτά που συμβαίνουν, πρέπει όλα να τα βλέπουμε… Είμαστε μια παρέα μαζί σας, θέλουμε να πίνουμε το σαββατοκύριακο το πρωί το καφεδάκι μας, όπως όλα αυτά τα χρόνια, για έκτη χρονιά παρέα τα σαββατοκύριακα και είναι τεράστια η χαρά μας. Μπορούμε να το κάνουμε για πάντα, όσο μας θέλετε εσείς εδώ. Η παρέα αλλάζει, η ομάδα μεγαλώνει, έτσι λίγο διαμορφώνεται, γίνονται καινούργια πράγματα. Οι σταθερές αξίες όμως όπως βλέπετε είναι εδώ" ανέφερε χαρακτηριστικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

Δες απόσπασμα από την έναρξη της εκπομπής της εδώ

Η Σίσσυ Χρηστίδου επέλεξε να φορέσει ένα μάξι φόρεμα σε έντονη πορτοκαλί χρώμα που αναδείκνυε υπέροχα τη μαυρισμένη επιδερμίδα της όπως και την απόχρωση των μαλλιών της.

Η Σίσσυ Χρηστίδου ανανεωμένη στην πρεμιέρα του "Χαμογέλα και πάλι"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ