Follow us

Περισσότερες από 50 δημιουργίες του οίκου Balmain εκπλάπησαν λίγο πριν την Paris Fashion Week

Η ανακοίνωση του Olivier Rousteing για το μέλλον του οίκου στη φετινή Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι.

MissBloom TEAM
Olivier Rousteing Splash News/Ideal Image

Δημιουργίες και ενδύματα υψηλής ραπτικής που προορίζονταν για την επερχόμενη επίδειξη του οίκου Balmain στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού χάθηκαν μετά την κλοπή ενός φορτηγού που μετέφερε τη συλλογή, σύμφωνα με ανάρτηση του Olivier Rousteing στο Instagram.

"Σήμερα το πρωί ξύπνησα με το χαμόγελο, ξεκινώντας τις προσαρμογές για το επόμενο σόου μου στις 9 το πρωί και αυτό συνέβη... 50 κομμάτια Balmain κλάπηκαν. Η παράδοσή μας είχε υποκλαπεί. Το φορτηγό εκλάπη. Δόξα τω Θεώ, ο οδηγός είναι ασφαλής", έγραψε ο σχεδιαστής σε ένα μήνυμα προς τους 9,8 εκατομμύρια followers του.

Ο Rousteing ξεκαθάρισε ότι το σόου που είχε προγραμματιστεί για τις 27 Σεπτεμβρίου κοντά στον Πύργο του Άιφελ θα συνεχιστεί κανονικά. "Τόσοι πολλοί άνθρωποι δούλεψαν τόσο σκληρά για να πραγματοποιηθεί αυτή η συλλογή. Ξανακάνουμε τα πάντα, αλλά αυτό είναι τόσο πολύ ασεβές", συνέχισε.

"Τόσοι πολλοί εργαζόμενοι, προμηθευτές, η ομάδα μου και εγώ. Σας παρακαλώ να είστε ασφαλείς, αυτός είναι ο κόσμος στον οποίο ζούμε. Αγαπώ πάρα πολύ την ομάδα μου Balmain και δεν θα τα παρατήσουμε", κατέληξε.

Ο συνάδελφος σχεδιαστής Simon Porte Jacquemus σχολίασε την ανάρτηση, γράφοντας "Δύναμη" ακολουθούμενη από ένα emoji καρδιάς, ενώ άλλοι, μεταξύ των οποίων η στυλίστρια της Jennifer Lopez Mariel Haenn, άφησαν σημειώματα υποστήριξης.

Κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του στον οίκο, ο Rousteing έγινε γνωστός για τις εκτεταμένες συλλογές του και τα υπερβολικά θεάματα που συχνά σκαρφάλωναν σε πάνω από 100 εμφανίσεις ανά επίδειξη, οι οποίες έμοιαζαν περισσότερο με μουσικά φεστιβάλ παρά με παρουσιάσεις μόδας, κίνηση που ένωνε συχνά τον κόσμο της μόδας με το σύμπαν της τέχνης.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ