Follow us

Μαριέττα Χρουσαλά- Λέων Πατίτσας | Το φωτογραφικό άλμπουμ από το ταξίδι τους στη Βενετία

Ένα ρομαντικό ταξίδι για δυο σε μία από τις πιο ρομαντικές πόλεις της Ευρώπης.

μαριεττα_χρουσαλα Courtesy of Instagram/ leonpatitsas7

Η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας είναι λάτρεις των ταξιδιών και μία επίσκεψη στο προσωπικό τους προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα στο επιβεβαιώσει. Το ερωτευμένο ζευγάρι είναι μαζί από το 2006 και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά.

Παρά τις οικογενειακές και επαγγελματικές υποχρεώσεις, ο εφοπλιστής και το πρώην μοντέλο βρίσκουν πάντα χρόνο για μία εξόρμηση στο εξωτερικό. Ντουμπάι, Μόντε Κάρλο, Καλιφόρνια είναι μόνο μερικά από τα μαγευτικά μέρη που έχουν επισκεφθεί μαζί, ενώ τώρα επέλεξαν την Ιταλία για ένα ρομαντικό ταξίδι για δύο.

Πρώτος σταθμός είναι η Βενετία, και ο Λέων Πατίτσας δημοσίευσε ήδη ένα μίνι φωτογραφικό άλμπουμ. Στην πρώτη φωτογραφία της ανάρτησης φαίνεται το ζευγάρι αγκαλιασμένο με φόντο το χαρακτηριστικό σημείο, όπου φωτογραφίζονται όλοι οι τουρίστες, με τις γόνδολες.

Η Μαριέττα Χρουσαλά δημοσίευσε, επίσης, μία σειρά φωτογραφιών από το ταξίδι τους στη Βενετία. " Όμορφη Βενετία", έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησης και μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της μερικά από τα όμορφα μέρη της πόλης.

Το ζευγάρι θα επισκεφθεί και άλλους μαγευτικούς προορισμούς, καθώς όπως έγραψε σε ένα insta story η Μαριέττα Χρουσαλά η Βενετία είναι η πρώτη στάση.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ