Follow us

Μαρία Τζομπανάκη: Γιόρτασε 7 χρόνια γάμου και εμείς θυμηθήκαμε το παραδοσιακό bridal look της

Στην εκκλησία την είχε συνοδεύσει ο μονάκριβος γιος της, Ορφέας Αυγουστίδης ενώ η ίδια έλαμπε μέσα από δαντελένιο νυφικό της

MissBloom TEAM
Τζομπανάκη

Επτά χρόνια γάμου γιόρτασε η Μαρία Τζομπανάκη, η πρωταγωνίστρια του "Σασμού", μαζί με τον αγαπημένο της Γιάννη Βάλβη. Η ηθοποιός που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με την ερμηνεία της "Καλλιόπης" στην αγαπημένη δραματική σειρά του Alpha παντρεύτηκε το 2016, με όλες τις παραδόσεις σε ένα εκκλησάκι στο Ρέθυμνο της Κρήτης.

Στην εκκλησία την είχε συνοδεύσει ο μονάκριβος γιος της, Ορφέας Αυγουστίδης ενώ η ίδια έλαμπε μέσα από δαντελένιο νυφικό της. Πάνω από τα μακριά μαύρα μαλλιά της είχε φορέσει ένα πέπλο ενώ το bridal look της είχε ολοκληρώσει με ένα χρυσό headpiece που αντλούσε έμπευση από τη λαϊκή μας παράδοση. Με αφορμή την επέτειο γάμου της, η Μαρία Τζομπανάκη μοιράστηκε ανέκδοτες φωτογραφίες της από το μυστήριο του γάμου αλλά και από το γλέντι που ακολούθησε. "Σα σήμερα. 7 χρόνια", έγραψε στη λεζάντα της. Όσο για τη φωτογραφία που ξεχωρίσαμε, αναμφίβολα είναι εκείνη με το γιο της, Ορφέα.

Μαρία Τζομπανάκη: Γιόρτασε 7 χρόνια γάμου και εμείς θυμηθήκαμε το παραδοσιακό bridal look της
Τζομπανάκη- Ορφέας
Τζομπανάκη γάμος
Τζομπανάκη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ