Follow us

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μόλις άνοιξε το δικό του ελληνικό εστιατόριο στο Milwaukee

Το ελληνικό όνομα που έδωσε ο διεθνής μπασκετμπολίστας στο εστιατόριό του και η υπόσχεσή του.

MissBloom TEAM
Γιάννης Αντετοκούνμπο Instagram

Στον δρόμο της εστίασης φαίνεται πως άρχισε να κινείται ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ο οποίος μόλις άνοιξε τη δίκη του ταβέρνα στο Milwaukee. Ο διεθνής μπασκετμπολίστας, όπως ο ίδιος έκανε γνωστό μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μαζί με τον Γιώργο Πάνου και τον Άλεξ Σαράντη, άνοιξαν τη δίκη τους επιχείρηση που λέγεται "avli".

Γιάννης Αντετοκούνμπο | Οι υπέροχες φωτογραφίες με τη σύντροφό του, Mariah Riddlesprigger, και οι ρομαντικές ευχές για τα γενέθλιά της

Η "avli" λοιπόν, ή αλλιώς "αυλή", είναι η ταβέρνα με τις ελληνικές γεύσεις και νοστιμιές που άνοιξε ο "Greek Freak" στην Αμερική και που όπως ο ίδιος λέει, σκοπεύει να επισκέπτεται μετά από κάθε του αγώνα.

"Τρώω ελληνικό φαγητό όλη μου τη ζωή. Ποτέ μου δεν πίστευα πως θα σέρβιρα σε πελάτες. Είμαι περήφανος για τα παιδιά στην "Αυλή” και το πρώτο εστιατόριο έξω από την περιοχή του Σικάγο. Το να είμαι μέτοχος σε ένα εστιατόριο μαζί με τον Γιώργο Πάνου και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα είναι μια φανταστική εμπειρία.", έγραψε στο Instagram ένας από τους συνιδιοκτήτες του εστιατορίου.


Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μόλις άνοιξε το δικό του ελληνικό εστιατόριο στο Milwaukee

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ