Follow us

Ευρυδίκη Βαλαβάνη | "Ο Κωνσταντίνος Βασάλος με ξέρει, μου έστειλε μήνυμα και μιλήσαμε..."

Όλα όσα είπε η αθλητικογράφος για την επικοινωνία που είχε με τον πρώην σύντροφό της, Κωνσταντίνο Βασάλο.

MissBloom TEAM
Ευρυδίκη Βαλαβάνη Instagram

Για τη νέα της τηλεοπτική δουλειά μίλησε στην κάμερα της εκπομπής "Breakfast@Star" η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Η γνωστή αθλητικογράφος, που φέτος βρίσκεται στο πλευρό του Κώστα Τσουρού στην εκπομπή "Ακόμα δεν είδες τίποτα", αναφέρθηκε στο άγχος που είχε πριν από την πρεμιέρα ενώ δε δίστασε να μιλήσει για την επικοινωνία που είχε με τον πρώην σύντροφό της, Κωνσταντίνο Βασάλο.

Γιώργος Αγγελόπουλος- Δήμητρα Βαμβακούση | Οι διάσημοι φίλοι του ζευγαριού που παρευρέθηκαν στον γάμο τους

Πιο αναλυτικά, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη σημείωσε πως δεν είχε άγχος πριν από την πρεμιέρα της εκπομπής ενώ αποκάλυψε πως ο Κωνσταντίνος Βασάλος πριν ξεκινήσει της έστειλε μήνυμα για "καλή αρχή". Μεταξύ άλλων, η πρώην παίκτρια του "Survivor" ανέφερε πως ο πρώην σύντροφός της την ξέρει καλά καθώς και πως της είπε να μην έχει άγχος.

"Όλα είναι τέλεια. Ήταν η πρώτη φορά που δεν αγχώθηκα, αλήθεια, δεν ξέρω γιατί… Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που αγχώνομαι με το παραμικρό. Αυτή τη φορά δεν αγχώθηκαν καθόλου. Το πιο ωραίο μήνυμα για καλή αρχή το πήρα από τους γονείς μου. Είναι δίπλα μου σε κάθε βήμα."

"Εννοείται μιλήσαμε. Μου έστειλε μήνυμα και μιλήσαμε, μου είπε να μην έχω άγχος γιατί με ξέρει, αλλά δεν είχα καθόλου άγχος.", είπε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ