Follow us

Η Μαρία Ηλιάκη μιλάει για τον θηλασμό | "Θήλασα αλλά όχι αποκλειστικά. Σταμάτησα στον 10ο μήνα γιατί κουράστηκα…"

Όλα όσα εξομολογήθηκε η γνωστή παρουσιάστρια για την εμπειρία της με τον θηλασμό.

MissBloom TEAM
Μαρία Ηλιάκη NDP

Για την προσωπική της εμπειρία με τον θηλασμό μίλησε χθες, μέσα από τον προσωπικο της λογαριασμό στο Instagram, η Μαρία Ηλιάκη. Η γνωστή παρουσιάστρια δέχθηκε μία ερώτηση από τους followers της αναφορικά με το πόσο καιρό θήλασε τη μονάκριβη κόρη της, Κατερίνα, ενώ απάντησε με ειλικρίνεια πώς ήταν για εκείνη το ταξίδι αυτό.

Μαρία Ηλιάκη | "Δεν ήμουν από την αρχή συνδεδεμένη με το μωρό. Δεν πήγαινε καλά..."

Συγκεκριμένα, η Μαρία Ηλιάκη παραδέχτηκε ότι θήλασε την κόρη της για δέκα μήνες καθώς και πως της άρεσε πάρα πολύ η αίσθηση αυτή. Η ίδια σημείωσε μάλιστα πως σταμάτησε καθώς κάποια στιγμή άρχισε να κουράζεται με το θέμα του ύπνου ενώ και το γάλα της άρχισε να λιγοστεύει.

"Θήλασα 10 μήνες, όχι όμως αποκλειστικά. Έδινα και έξτρα γαλατάκι γιατί δεν έφτανε το δικό μου όμως όσο είχα γάλα το συνέχιζα γιατί μου άρεσε πάρα πολύ αυτή η αίσθηση του να είναι το μωρό στο στήθος και αυτές οι στιγμές ήταν παρά πολύ ωραίες, δηλαδή έχω αρχίσει και τις νοσταλγώ. Και σταμάτησα εκεί, στον δέκατο μήνα γιατί κουράστηκα παρά πολύ με το θέμα του ύπνου. Ήθελα λίγο να αρχίσω να κοιμάμαι και το γάλα λιγόστευε σιγά-σιγά οπότε...δέκα μήνες θήλασα.", είπε η Μαρία Ηλιάκη.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ