Follow us

Η Ελένη Πετρουλάκη μιλάει για την εμμηνόπαυση, για την επιλόχειο κατάθλιψη που ξεπέρασε μόνη της και για όλα όσα ένιωσε όταν η κόρη της έφυγε για σπουδές στο εξωτερικό

"Η εμμηνόπαυση είναι κάτι φυσιολογικό που συμβαίνει σε όλες τις γυναίκες. Στην αρχή ήταν σοκ για έμενα..."

MissBloom TEAM
Άννα Μαρία Ίβιτς και Ελένη Πετρουλάκη Instagram

Μία αποκλειστική και άκρως απολαυστική συνέντευξη παραχώρησε η Ελένη Πετρουλάκη στην εκπομπή "Mega Καλημέρα". Η γνωστή γυμνάστρια μίλησε ανοιχτά για πολλά πράγματα ενώ δε δίστασε να αναφερθεί στην εμμηνόπαυση, την επιλόχειο κατάθλιψη που όπως χαρακτηριστικά λέει ξεπέρασε μόνη της, αλλά και στα συναισθήματα που βίωσε όταν η κόρη της έφυγε στο εξωτερικό για σπουδές.

Όταν η Ελένη Πετρουλάκη παντρεύτηκε τον Ίλια Ίβιτς, 24 χρόνια πριν | Το διαχρονικό νυφικό, τα λυτά μαλλιά και το "ήσυχο" μακιγιάζ

Συγκεκριμένα, η Ελένη Πετρουλάκη σημείωσε πως η εμμηνόπαυση ήταν για εκείνη σοκ αφού αν ήθελε να κάνει κι'άλλα παιδιά, δε θα μπορούσε. Η ίδια τόνισε μεταξύ άλλων πως την αγχώνει το πέρασμα του χρόνου ενώ αποκάλυψε πως έχει περάσει επιλόχεια κατάθλιψη την οποία και ξεπέρασε μόνη της.

Όσον αφορά τα παιδιά της και ειδικότερα τη μεγάλη της κόρη, Άννα Μαρία Ίβιτς, η γυμνάστρια υπογράμμισε πως όταν έφυγε για σπουδές στο εξωτερικό ένιωσε σαν να τις ξεριζώνουν ένα κομμάτι από την καρδιά της.

"Σαν μαμά είμαι τη μία ήρεμη αλλά από την άλλη θα νευριάσω. Εξαρτάται τη μέρα. Δεν λένε οι κόρες μου τα προσωπικά τους στον πατέρα τους. Ό,τι είναι να πούνε, θα το πούνε με τη μαμά.

"Όταν έφυγα από το εξωτερικό για να γυρίσω πίσω, ένιωσα σαν να μου ξεριζώνουν την καρδιά. Έχω μία εφαρμογή και ξέρω ακριβώς που βρίσκεται η κόρη μου ανά πάσα στιγμή. Πολλές φορές αυτό δεν είναι καλό για εμένα γιατί μου δημιουργεί μία αγωνία. Ένας πάτερ μου είπε ότι πρέπει να κάνω υπομονή, να αφήσω την Παναγία και τον Χριστό να προστατεύουν τα παιδιά μου κι έτσι θα είμαι ήρεμη. Και πραγματικά είμαι ήρεμη."

"Δεν πήγα σε ειδικό, το ξεπέρασα μόνη μου. Είναι κάποια θέματα που ουσιαστικά χρειάζεται να σταθείς δυνατός. Είναι μία απόλυτα φυσιολογική κατάσταση που τη βιώνουν πολλές γυναίκες."

'Έχω αγωνία για το πέρασμα του χρόνου. Θέλω να μεγαλώσω όμορφα, να έχω ενέργεια. Κάνω τις θεραπείες που χρειάζονται. Δεν είμαι κατά των αισθητικών επεμβάσεων, αρκεί να υπάρχει σοβαρός λόγος. Δεν μπορώ τις υπερβολές."

"Η εμμηνόπαυση είναι κάτι φυσιολογικό που συμβαίνει σε όλες τις γυναίκες. Στην αρχή ήταν σοκ για έμενα και να ήθελα και άλλα παιδιά δεν θα μπορούσα. Οι εξωσωματικές είναι ψυχοφθόρες. Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει το κομμάτι αυτό παρά μονό όσοι το έχουν βιώσει.", είπε η Ελένη Πετρουλάκη.

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ