Follow us

Η Carla Bruni αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι πριν από τέσσερα χρόνια διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού

"Ο καρκίνος μου δεν ήταν επιθετικός. Γιατί δεν ήταν επιθετικός; Γιατί δεν πρόλαβε να γίνει.", σημείωσε η σύζυγος του Nicolas Sarközy και πρώην Πρώτη Κυρία της Γαλλίας.

MissBloom TEAM
Carla Bruni Splash News/Ideal Image

Σε μία αποκάλυψη προχώρησε σήμερα το πρωί η Carla Bruni, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα, η σύζυγος του Nicolas Sarközy και πρώην Πρώτη Κυρία της Γαλλίας αποκάλυψε μέσα από ένα post πως πριν από τέσσερα ολόκληρα χρόνια διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού.

Carla Bruni - Nicolas Sarkozy | Σπάνια δημόσια εμφάνιση στο Φεστιβάλ Βενετίας

Η ίδια σημείωσε πως δε χρειάστηκε να κάνει μαστεκτομή καθώς έκανε συνεχώς ελέγχους, κάτι που όπως όλα δείχνουν την έσωσε.

"Διαγνώστηκα με καρκίνο του μαστού πριν τέσσερα χρόνια. Χειρουργείο, ραδιοθεραπεία, θεραπεία με ορμόνες, πέρασα τη συνήθη διαδικασία για αυτόν τον τύπο καρκίνου. Αλλά ήμουν τυχερή, ο καρκίνος μου δεν ήταν επιθετικός. Γιατί δεν ήταν επιθετικός; Γιατί δεν πρόλαβε να γίνει. Κάθε χρόνο, την ίδια ημερομηνία κάνω την απαραίτητη εξέταση. Εάν δεν το έκανα κάθε χρόνο, δεν θα είχα αριστερό στήθος τώρα.

Δεν γράφω αυτή την ανάρτηση για να σας πω τις λεπτομέρειες της υγείας μου. Αυτό είναι ενάντια σε μένα και δίσταζα για πολύ καιρό πριν μιλήσω για αυτό. Όχι, ο λόγος που το λέω αυτό σήμερα είναι για να μεταδώσω ένα μήνυμα. Κάντε τις εξετάσεις σας κάθε χρόνο. Οι ζωές σας εξαρτώνται από αυτό.", έγραψε η Carla Bruni σε μία σειρά από λευκές καρτέλες τις οποίες έδειξε στους followers της στο Instagram.

Carla Bruni | Η τρυφερή φωτογραφία με τον Nicolas Sarkozy από το καλοκαίρι του 2015

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ