Follow us

Η Ρούλα Ρέβη για τους τσακωμούς με τον Αποστόλη Τότσικα | "Είναι το μόνο μας "αγκάθι" στη σχέση αυτή..."

"Συνήθως τσακωνόμαστε..."

MissBloom TEAM
Ρούλα Ρέβη Instagram

Δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε το βράδυ της Πέμπτης η Ρούλα Ρέβη. Η γνωστή φωτογράφος μίλησε στους δημοσιογράφους για τα επαγγελματικά και τηλεοπτικά της σχέδια ενώ δε δίστασε να ανφερθεί στη σχέση με τον σύζυγό της, Αποστόλη Τότσικα.

Ρούλα Ρέβη και Αποστόλης Τότσικας | Η οικογένειά τους έχει στιλ και οι φωτογραφίες από τη βόλτα τους στο κέντρο της Αθήνας είναι η απόδειξη

Συγκεκριμένα, η Ρούλα Ρέβη τόνισε πως δεν σκοπεύει να κάνει κάτι στην τηλεόραση μιας που δεν έχει την απαιτούμενη εμπειρία ωστόσο αν της γινόταν κάποια πρόταση για ταξιδιωτική εκπομπή, τότε θα το συζητούσε.

Μεταξύ άλλων, η Ρούλα Ρέβη αποκάλυψε το "αγκάθι" στη σχέση της με τον Αποστόλη Τότσικα που δεν είναι άλλο από την οδήγηση.

"Δεν έχω τόση εμπειρία στο θέμα της τηλεόρασης, αλλά αν θα ήταν κάτι που θα μου ταίριαζε μπορεί και ναι. Παρουσίαση εκπομπής lifestyle όχι (σ.σ. δεν θα έκανα με τον σύντροφό μου) γιατί πιστεύω ότι δεν το έχει ο Αποστόλης όχι εγώ, αλλά σε παιχνίδια που είναι φοβερός γιατί το κάνουμε και για πλάκα στο σπίτι ας πούμε που κάνει τον παρουσιαστή ναι, αλλά εκεί δεν το έχω εγώ. Οπότε ίσως θα ήταν πάρα πολύ ωραία ιδέα να κάνουμε μαζί ταξίδια μαζί που μας αρέσει. Αυτό θα ήταν το μοναδικό που θα έβλεπα να κάνουμε."

"Συνήθως τσακωνόμαστε για την οδήγηση. Είναι το μόνο μας "αγκάθι" στη σχέση αυτή. Εγώ πιστεύω ότι οδηγώ πολύ καλύτερα από όλη τη Γη, οπότε όταν οδηγεί εκείνος νομίζω ότι του σπάω τα νεύρα...", είπε η Ρούλα Ρέβη.

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ