Follow us

Ντορέττα Παπαδημητρίου | Το λαμπερό πάρτι για τα 44α γενέθλια της και οι διάσημοι καλεσμένοι

Όσοι παρευρέθηκαν στο πάρτι της Ντορέττας Παπαδημητρίου

MissBloom TEAM
Ντορέττα Παπαδημητρίου Instagram

Ένα λαμπερό πάρτι με τους πιο κοντινούς της φίλους διοργάνωσε η Ντορέττα Παπαδημητρίου για να γιορτάσει τα 44α γενέθλια της. Η παρουσιάστρια για την ξεχωριστή αυτή ημέρα κάλεσε τους ανθρώπους που αγαπά και επέλεξε να περάσει μαζί τους αυτή την ιδιαίτερη ημέρα με ένα gathering στο οποίο εντοπίσαμε αρκετούς celebrities.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου διοργάνωσε το πάρτι της σε έναν ιδιαίτερο χώρο όπου οι καλεσμένοι απόλαυσαν καλό φαγητό σε συνδυασμό με καλή παρέα. Στις φωτογραφίες που ανάρτησε η Ντορέττα Παπαδημητρίου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αναγνωρίσαμε πολλούς από τους καλεσμένους φίλους της ενώ κανείς αντιλαμβάνεται και μόνο από τις φωτογραφίες την καλή και ανεβασμένη διάθεση που επικράτησε στη βραδιά.

Η Μαίρη Συνατσάκη, ο Γιώργος Χρανιώτης και η σύζυγος του Γεωργία Αβασκαντήρα, η Μαρία Σολωμού, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και ο Κωνσταντίνος Βασάλος ήταν κάποιοι από τους εκλεκτούς καλεσμένους της βραδιάς.

"Ήταν μια βραδιά γεμάτη χαρά! Σας ευχαριστώ τόσο πολύ για όλες τις ευχές.Πάμε για μια ακόμα βόλτα γύρω από τον ήλιο", έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που συνόδευε τις φωτογραφίες της.

Δες την ανάρτηση από τα γενέθλια της παρακάτω

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ