Follow us

Η Ρούλα Ρέβη πήγε για ποτό με τον Αποστόλη Τότσικα στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα συμπαράστασης στις γυναίκες

"Το μεγαλείο ενός απλού ανδρικού εγκεφάλου θα το ζηλεύω πάντα και για πάντα..."

MissBloom TEAM
Ρούλα Ρέβη Instagram

Για ποτό με τον σύζυγό της, Αποστόλη Τότσικα, πήγε χθες βράδυ η Ρούλα Ρέβη. Η γνωστή φωτογράφος μοιράστηκε με τους followers της μία selfie από την έξοδό της λέγοντας τις σκέψεις της γύρω από τη βόλτα τους αυτή.

Ρούλα Ρέβη και Αποστόλης Τότσικας | Η οικογένειά τους έχει στιλ και οι φωτογραφίες από τη βόλτα τους στο κέντρο της Αθήνας είναι η απόδειξη

Για την ακρίβεια, η Ρούλα Ρέβη έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της ένα μακροσκελές κείμενο αναφορικά με όλα τα πράγματα που σκέφτεται ακόμη και όταν πηγαίνει βόλτα. Η ίδια μοιράστηκε με τους followers της όλες της τις σκέψεις υπογραμμίζοντας μάλιστα τη διαφορά μεταξύ ανδρών και γυναικών.

Η Ρούλα Ρέβη για τους τσακωμούς με τον Αποστόλη Τότσικα | "Είναι το μόνο μας "αγκάθι" στη σχέση αυτή..."

"Η διαφορά ανάμεσα σε 2 γονείς , έναν άνδρα και μια γυναίκα … εγώ σκέφτομαι ενώ πάω βόλτα αν θα κοιμηθούν τα παιδιά στην ώρα τους, αν φόρεσαν μακριά πιτζάμα γιατί έχει βάλει κρύο το βράδυ, αν θα τους αρέσει το αυριανό φαγητό που ετοίμασα για το σχολείο , είναι αρκετό? Έβαλα μπόλικα σνακ για τον άγγελο που μου παραπονέθηκε? Κατάλαβαν το μάθημα σήμερα? Πως θα προλάβουμε αύριο τα Αγγλικά , ποτέ θα πάω γυμναστήριο πότε θα κάνω ρίζα στον Βιλιώτη , έχω φωτογράφιση, πρέπει να παραδώσω τη δουλειά πριν έρθει το σκ γιατί έχουμε πάρτι , ψήλωσαν και δεν τους κάνουν τα περσινά χειμωνιάτικα , έχει κίνηση τι τα ήθελα το ποτά κι δεν έκατσα σπίτι , καλά έκανα και είπα να βγούμε , θα πιω παρά πολύ σήμερα , δεν θα πιω τίποτα τελικά γιατί θα με δουν αύριο χάλια τα παιδιά μου, τα παιδιά μου τα παιδιά μας, τα παιδιά σας αααααα και οι βλεφαρίδες μου κάτι θέλουν δεν γυρνάνε όπως παλιά 😂. Τι λες Αποστολή μου για όλα αυτά; Γιατί τα έλεγα και δυνατά έτσι;
Αποστόλης : "το χούμε Ρούλα μου όλα καλά θα πάνε ! Απλά κοιμούνται τώρα."
Το μεγαλείο ενός απλού ανδρικού εγκεφάλου θα το ζηλεύω πάντα και για πάντα." Love 🍄🌈✌🏼😂❤️🙏🧿", έγραψε χαρακτηριστικά η Ρούλα Ρέβη στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα συμπαράστασης στις γυναίκες.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ