Follow us

Η Κάτια Ζυγούλη με μαύρα καρέ μαλλιά και αφέλειες | Οι σπάνιες φωτογραφίες από το 2007

Όμορφη, εντυπωσιακή και γεμάτη αυτοπεποίθηση.

MissBloom TEAM
Κάτια Ζυγούλη Instagram

Η Κάτια Ζυγούλη, η πανέμορφη σύζυγος του Σάκη Ρουβά και μητέρα τεσσάρων παιδιών, μας συστήθηκε πριν από 27 ολόκληρα χρόνια, σε ηλικία 18 ετών, ως νικήτρια του διαγωνισμού ομορφιάς "Elite Model Look 1996". Όμορφη, νέα και εντυπωσιακή, η Κάτια Ζυγούλη περπατούσε στις πασαρέλες και φωτογραφιζόταν για διεθνή -και όχι μόνο- περιοδικά, γράφοντας τη δική της ιστορία.

Η Κάτια Ζυγούλη με μπικίνι και φουσκωμένη κοιλίτσα | Οι σπάνιες φωτογραφίες από την πρώτη της εγκυμοσύνη, το 2008

Η ίδια έχει περπατήσει σε πολλές πασαρέλες και έχει συνεργαστεί με πολλούς σχεδιαστές κάνοντας αμέτρητες καμπάνιες. Μέσα μάλιστα σε όλα αυτά τα χρόνια, η Κάτια Ζυγούλη έχει δοκιμάσει πολλά πράγματα, υιοθετώντας για τη μόδα διαφορετικά προσωπεία και στιλ. Σήμερα, κάνουμε ένα μεγάλο throwback και πηγαίνουμε στο μακρινό 2007 και σε μία επίδειξη μόδας της Kathy Heyndels όπου η Κάτια Ζυγούλη είχε εμφανιστεί πιο διαφορετική από ποτέ.

Με μαύρα καρέ μαλλιά και αφέλειες, dark μακιγιάζ και bold διάθεση, το μοντέλο περπάτησε εκείνη την πασαρέλα με δυναμισμό και αυτοπεποίθηση εντυπωσιάζοντας δικαίως με τη φιγούρα της και την ομορφιά της.

Ο Σάκης Ρουβάς φωτογραφίζει την Κάτια Ζυγούλη και το Instagram "λιώνει" | Η ρομαντική φωτογραφία και το πανέμορφο πρόσωπό της

Η Κάτια Ζυγούλη με μαύρα καρέ μαλλιά και αφέλειες | Οι σπάνιες φωτογραφίες από το 2007
Κάτια Ζυγούλη
Κάτια Ζυγούλη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ