Follow us

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης σε μία σπάνια φωτογραφία, 38 χρόνια πριν

"Πριν πολλά πολλά (πολλά) χρόνια!"

MissBloom TEAM
Χριστόφορος Παπακαλιάτης Instagram

Ένα τρυφερό throwback έκανε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης γυρίζοντας πίσω, στα παιδικά του χρόνια. Ο δημιουργός της επιτυχημένης σειράς "Maestro" δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία γλυκιά φωτογραφία του ως παιδί λέγοντας χαρακτηριστικά πως από τότε πάνε πολλά, πολλά χρόνια.

Η Χάρις Αλεξίου στο Θέατρο Βράχων αγκαλιά με τους συμπρωταγωνιστές της από τη σειρά "Maestro", Γιάννη Τσορτέκη και Ορέστη Χαλκιά

Πιο συγκεκριμένα, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο το οποίο τραβήχτηκε τον φθινόπωρο του 1985 και στο οποίο φαίνεται ο ίδιος, να κοιτάζει σκεπτικός και σοβαρός τον φωτογραφικό φακό. Μάλιστα, στην ίδια ανάρτηση, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης πρόσθεσε και μία φωτογραφία του από το σήμερα, στην οποία μοιάζει πιο γοητευτικός από ποτέ μπροστά από τον φακό του Κοσμά Κουμιανού.

"Πριν πολλά πολλά (πολλά) χρόνια!!!Autumn 85 - Autumn 23 Major Throwback", σημείωσε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στη λεζάντα της ανάρτησης.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης φωτογραφίζεται αγκαλιά με ένα νεογέννητο μωρό και κάνει το καλύτερο σπόιλερ για τη δεύτερη σεζόν του "Maestro"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ