Follow us

Η Δανάη Μπάρκα στο απόλυτο μήνυμα αγάπης στη Βίκυ Σταυροπούλου: "Κλαίω από ευτυχία που λέω εσένα μαμά"

Η Βίκυ Σταυροπούλου έχει γενέθλια και η Δανάη Μπάρκα της εύχεται με ένα μήνυμα αγάπης

Βίκυ Σταυροπούλου - Δανάη Μπάρκα NDP

Τα γενέθλια της έχει σήμερα η Βίκυ Σταυροπούλου και η Δανάη Μπάρκα θέλησε να της ευχηθεί με κάποιες φωτογραφίες στο Instagram, αλλά και με ένα μήνυμα αγάπης.

Διαβάστε Επίσης

Συγκεκριμένα στην ανάρτησή της έγραψε: "(Να) σε χαίρομαι!! Σε χαίρομαι γιατί έχεις ένα μαγικό τρόπο να μετατρέπεις τα άσχημα σε ωραία. Σε χαίρομαι γιατί μέσα από τα αποκαΐδια σου όσες φορές έχει χρειαστεί,βρήκες πρόσφορο έδαφος και φύτεψες φως και χαρά. Σε χαίρομαι γιατί δεν γεμίζεις μόνο θέατρα τοοοοσα χρόνια,αλλά χαρές στις καρδιές τόσων ανθρώπων που το είχαν ανάγκη και θυμάμαι σαν τώρα να μιλάς με αγνώστους -ώρες ατέλειωτες απλώς επειδή σου εμπιστεύτηκαν ένα πρόβλημα τους κι έψαχνες λύση σα να ήταν δικό σου. Σε χαίρομαι γιατί όσο κι αν σε πληγώσει οτιδήποτε,η αγκαλιά σου δεν μαυρίζει ποτέ κι είναι πάντα το πιο λαμπερό καταφύγιο για όσους αγαπάς. Σε χαίρομαι γιατί όσα κι αν έχουμε ζήσει αυτά τα 30 χρόνια μαζί, που μόνο εσύ κι εγώ ξέρουμε, δεν τα άφησες ποτέ να μας αποδυναμώσουν αλλά φρόντιζες να κοιτάμε πάντα μπροστά και να τα καταφέρνουμε. Σε χαίρομαι γιατί δεν θυμίζεις σε τίποτα κανέναν άλλον άνθρωπο στον κόσμο. Σε χαίρομαι γιατί δεν πτοήθηκες ποτέ,όσες φορές κι αν βρέθηκες μπροστά από ένα τεράστιο βουνό με αγωνίες & ανασφάλειες. Σε χαίρομαι γιατί δεν θα ξεχάσω ποτέ τις μέρες που έκλαιγες στο σαλόνι του πρώτου μας σπιτιού που δεν είχες δωμάτιο γιατί είχε μόνο ένα και το είχες φτιάξει για μένα,και άκουγα τον λυγμό σου κι εσύ νόμιζες ότι κοιμάμαι και προσπαθούσα να καταλάβω τι σε απασχολεί και παρόλα αυτά κάθε πρωί εσύ με ξυπνούσες με τραγούδια και χαμογέλα. Δεν ξέρω γιατί έκλαιγες τότε,δεν ξέρω γιατί αισθάνεσαι ενοχές όπως λες, δεν ξέρω γιατί κάποιες στιγμές θεωρείς ότι δεν έχεις υπάρξει "καλή"μαμά…ξέρω μόνο ότι εγώ κλαίω από ευτυχία που μεγάλωσα δίπλα σου,κοντά σου,μαζί σου. Κλαίω από χαρά που τις πιο άσχημες εμπειρίες τις ζωής μας με έχεις μάθει να τις διακωμωδώ και να κρατάω τα όμορφα. Κλαίω από ευτυχία που λέω εσένα "μαμά". Κλαίω από ευτυχία που θα λέω σε όλη μου την ζωή ότι είμαι η "κόρη της Βίκυς". Σε ευχαριστώ. Σε αγαπάω. Να σε χαίρεσαι,να σε αγαπάς και να είσαι περήφανη για σένα. Είσαι μια σπουδαία υπέροχη μαμά,ίσως η καλύτερη του κόσμου..όχι γιατί τα έκανες όλα σωστά,αλλά γιατί με αγαπάς,κι εγώ πάντα αυτό ήθελα…να με αγαπάς”.

Η Δανάη Μπάρκα μιλάει αρκετά συχνά για τη μητέρα της και σε κάθε ευκαιρία που της δίνεται θέλει να εκφράζει την αγάπη της προς εκείνη. Έτσι και όταν η ηθοποιός και παρουσιάστρια προχώρησε σε κατάψυξη ωαρίων.

"Πάντα καταλαβαίνω ότι όσο αγχώνεται εκείνη για μένα δεν θα αγχωθεί κανείς, ότι όσο πονάει εκείνη για μένα δεν θα πονέσει κανείς,ότι όσο αγαπάει εκείνη εμένα,δεν θα με αγαπήσει κανείς. Δεν ήταν "έτοιμη" όταν έμεινε έγκυος σε μένα κι όμως τώρα γυρνώντας πίσω της λέω -και το εννοώ- ότι ήταν πιο έτοιμη από ποτέ. Το μόνο που δεν μου έλειψε ήταν αγάπη,το μόνο που είχα & έχω ανάγκη είναι η αγάπη. Μαμά,σε ευχαριστώ που σε λέω "μαμά". Μαμά,αν ποτέ γίνω μαμά θέλω να σου μοιάσω. Να ξέρω ότι το παιδί μου θα είναι ελεύθερο, ανεξάρτητο,δυνατό, χαρούμενο, τολμηρό, ευτυχισμένο όπως ήμουν εγώ δίπλα σου" είχε γράψει στην ανάρτησή της η Δανάη Μπάρκα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ