Follow us

Ατύχημα για τη Μαρία Μπεκατώρου στην κουζίνα του σπιτιού της

Ένα ατύχημα στην κουζίνα είχε η Μαρία Μπεκατώρου και χρειάστηκε να πάει στο νοσοκομείο

Μαρία Μπεκατώρου

Η Μαρία Μπεκατώρου δεν έχει κρύψει πόσο πολύ αγαπάει να μαγειρεύει και να περνάει χρόνο στην κουζίνα της, μιας και όπως έχει πει είναι από τα αγαπημένα σημεία του σπιτιού της.

Διαβάστε Επίσης

Ωστόσο, όσο μαγείρευε είχε ένα ατύχημα. Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε στο Instagram, κόπηκε με το μαντολίνο λαχανικών.

Η παρουσιάστρια του Mega δημοσίευσε μια φωτογραφία με το τραυματισμένο χέρι της και την επίσκεψη της στο νοσοκομείο και έγραψε: "Εγκαινίασα το καινούργιο μου μαντολίνο λαχανικών".

Μαρία Μπεκατώρου story

Η Μαρία Μπεκατώρου μάς έχει δείξει πολλές φορές την κουζίνα της μέσα από το Instagram και όπως είχε πει σε συνέντευξη, η αγάπη της για τη μαγειρική της έκανε πιο εύκολη την επιθυμία της να χάσει κιλά.

"Αυτό είχε να κάνει και με τη δουλειά. Σίγουρα ήθελα να χάσω βάρος και για εμένα, αλλά κάποια στιγμή είχα πάει να διαλέξω παντελόνια για το Still Standing και δεν έβρισκα. Είχα μπροστά μου ένα λόγο από μαύρα παντελόνια και δεν μου έκανε κανένα! Τότε πήρα την απόφαση, αλλά δεν την ανακοίνωσα σε κανέναν. Ούτε στον Αντώνη έλεγα πολλά γιατί με νταντεύει. Άρχισα λοιπόν να τρώω λιγότερο και με διατροφή που έκανα μόνη μου πέτυχα το αποτέλεσμα που βλέπεις. Αποφεύγω τα γαλακτοκομικά και τη ζάχαρη. Μία στο τόσο μπορεί να φάω ένα γλυκάκι” είχε δηλώσει η παρουσιάστρια του Mega.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ