Follow us

Η Μαρία Ηλιάκη σε χριστουγεννιάτικη διάθεση: "Μπήκαν τα πρώτα φωτάκια..."

Σιγά σιγά όλο και περισσότερες celebrities μπαίνουν σε Christmas mood, έτσι και η Μαρία Ηλιάκη

Μαρία Ηλιάκη Instagram

Μπορεί ο Νοέμβριος να είναι εδώ, όμως η θερμοκρασία δεν μας αφήνει να μπούμε στη χριστουγεννιάτικη διάθεση που θέλουμε. Ωστόσο, όλο και περισσότεροι celebrities μπαίνουν σε Christmas mood, ιδιαίτερα εκείνοι που έχουν μικρά παιδιά, θέλοντας να δημιουργήσουν μία εορταστική ατμόσφαιρα για εκείνα. Έτσι και η Μαρία Ηλιάκη!

Διαβάστε Επίσης

Η παρουσιάστρια τοποθέτησε τα πρώτα φωτάκια στο νέο της σπίτι με τον σύζυγό της, Στέλιο Μανουσάκη και την κόρη τους, Κατερίνα.

"Μπήκαν τα πρώτα φωτάκια" έγραψε στο Instagram story της.

Μαρία Ηλιάκη story

Η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης πλέον ζουν μόνιμα στην Αθήνα καθώς μέχρι πρότινος είχαν ως βάση τη Ζυρίχη, όπου εργαζόταν ο σύζυγος της παρουσιάστριας. "Κάποια στιγμή πρέπει να μιλήσουμε ενδελεχώς για το project μετακόμιση. Είναι δύο- τρία πράγματα που με έχουν βοηθήσει πάρα πολύ και πιστεύω θα βοηθήσουν και όσους έχετε οικογένεια, παιδί και είστε και εργαζόμενοι. Νομίζω το πιο βασικό είναι να βρει κάποιος μία εταιρία που τα κάνει όλα. Εγώ για παράδειγμα σήμερα έχω το συνεργείο καθαρισμού'', είχε αναφέρει η Μαρία Ηλιάκη για το project της μετακόμισής της.

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ