Follow us

Η Μαρία Μενούνος μαγειρεύει με τον πατέρα της στην (ατελείωτη) κουζίνα της

Η Μαρία Μενούνος και ο μπαμπάς της μαγειρεύουν μια ελληνική συνταγή στην κουζίνα της

Μαρία Μενούνος Κώστας Μενούνος @mariamenounos

Η Μαρία Μενούνος μπορεί να ζει στην Αμερική όμως δεν ξεχνάει τις ρίζες της και την ελληνική κουζίνα που τόσο αγαπάει.

Διαβάστε Επίσης

Έτσι σε μία πρόσφατη ανάρτησή της στο Instagram, μάς έδειξε την τεράστια κουζίνα της, ενώ μαγείρευε με τον πατέρα της, Κώστα Μενούνο, φασολάδα. Μάλιστα μοιράστηκε και τη συνταγή με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η ελληνικής καταγωγής παρουσιάστρια έγινε πριν από λίγο καιρό μαμά στο πρώτο της παιδάκι, μέσα από παρένθετη μητέρα. Η μικρή Αθηνά έχει "κλέψει” τις καρδιές όλων και ιδιαίτερα του παππού της. Μάλιστα, η Μαρία Μενούνους μοιράστηκε και μια φωτογραφία με τον μπαμπά της να φοράει μια μπλούζα που έγραφε "παππούς”.

"Η αγαπημένη μου φωτογραφία. Η μαμά και ο μπαμπάς μου μας παρακαλούσαν εδώ και χρόνια. Στην αρχή, ήμουν πολύ απασχολημένη με την καριέρα μου και τα σκυλιά μου ήταν τα παιδιά μου και φρόντιζα επίσης και τους γονείς μου. Ήμουν γεμάτη. Δεν υπήρχε χώρος για ένα παιδί. Ωστόσο οι κύκλοι εξωσωματικής γονιμοποίησης ήταν στο παιχνίδι αφού η υπογονιμότητα ήταν ξεκάθαρη. Στη συνέχεια, η ζωή άλλαξε με τους όγκους στον εγκεφάλου να μπαίνουν στην ζωή μας για εμένα και τη μαμά. Τα πράγματα επιβραδύνθηκαν. Συνεχίσαμε να προσπαθούμε, αλλά η στιγμές προφανώς δεν ήταν κατάλληλες. Ο Θεός είχε ένα σχέδιο και εγώ πάντα είχα υπομονή και πίστη. Η Αθηνά ήρθε την ώρα που το ήθελε ο Θεός για εμάς. Και ο παππούς δεν θα μπορούσε να είναι πιο χαρούμενος. Και εκείνη τον λατρεύει. Είναι το αγαπημένο μου πράγμα να κοιτάζω. Την κόρη μου και τον πατέρα μου. Σας αγαπάμε όλους και σας ευχαριστούμε για όλη την αγάπη που μας στέλνετε. Είμαστε τόσο ευγνώμονες!", έγραψε στη λεζάντα η Μαρία Μενούνος.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ