Follow us

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου και η (άκρως) εντυπωσιακή ανθοδέσμη που έλαβε

Με μία εντυπωσιακή ανθοδέσμη με κόκκινα τριαντάφυλλα πόζαρε η Ελιάνα Χρυσικοπούλου

Ελιάνα Χρυσικοπούλου @elianoula

Μετά από εννέα χρόνια έγγαμου βίου και το διαζύγιο της με τον Νικόλα Φαράκλα, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου έχει προχωρήσει τη ζωή της και πλέον ζει σε ένα νέο σπίτι στα Βόρεια Προάστια μαζί με τις δύο κόρες της, Ισαβέλα και Βικτώρια.

Διαβάστε Επίσης

"Αν έχεις μπει ποτέ σε καινούργιο άδειο σπίτι, ξέρεις πολύ καλα αυτό το παράξενο συναίσθημα: φόβος, άγχος, ενθουσιασμός, όλα στο μπλέντερ. Και αναρωτιέσαι, "από που να το πιάσω; Ποιο είναι το πρώτο βήμα;" και η απάντηση δεν είναι προφανής, γιατί εκείνη τη στιγμή ακόμα και το Έβερεστ σου μοιάζει με λοφάκι. Ξέρεις πότε ένιωσα μια ανακούφιση; Όταν συνειδητοποίησα πως, ανοίγοντας αυτήν την πόρτα, είχα ήδη κάνει το πρώτο βήμα. Έχω ξεκινήσει – και προχωράω" είχε γράψει στο Instagram, όταν μπήκε στο καινούργιο της σπίτι.

Πρόσφατα, η δημοσιογράφος μέσα από την εκπομπή "Ελένη” αναφέρθηκε στον γάμο της και στις δουλειές του σπιτιού που έκανε με τον πρώην σύζυγό της.

Διαβάστε Επίσης

"Ο πρώην άντρας μου είχε μάθει πολλά χρόνια να ζει μόνος του, οπότε τα ήθελε με δικιά του τάξη. Δεν με ενοχλούσε καθόλου. Του έλεγα να μην ανοίγει τη ντουλάπα μου. Είχαμε κάποιες προστριβές γιατί όντως μπορεί να ήμουν ακατάστατη και μου έλεγε "ντροπή, μάζεψέ τα". Τον εκνεύριζε η βρεγμένη πετσέτα που την άφηνα στο κρεβάτι" είπε χαρακτηριστικά η Ελιάνα Χρυσικοπούλου.

Το μεσημέρι της Τετάρτης, η δημοσιογράφος δέχθηκε μια τεράστια ανθοδέσμη με πολλά κόκκινα τριαντάφυλλα, με την ίδια να αστειεύεται με το τραγούδι της Miley Cyrus. "Μπορώ να αγοράσω λουλούδια μόνη μου. Είμαι τυχερή όμως και δεν χρειάζεται” έγραψε στη φωτογραφία.

Χρυσικοπούλου στορι

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ